LAST MINUTE odmor na moru u Resortu Amarin 4* u Rovinju! Iskoristite 2 ili 3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe, kupanje u vanjskim bazenima, animacijski program za djecu...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 9,99 godina na 3. ležaju GRATIS! Turističko naselje Amarin nudi privatnost doma s prekrasnim pogledom na staru gradsku jezgru Rovinja, u bujnoj prirodi i na samo nekoliko koraka od mora. Kupon je iskoristiv u periodu od 19.07. do 22.07.2019.

U cijenu su uključeni klima, ručnici i posteljina te završno čišćenje!

Boravišna pristojba također uključena u cijenu!

Smješten oko četiri kilometra sjeverno od Rovinja u staroj borovoj šumi tik do mora, Amarin pruža opušteno mediteransko ozračje.

Resort Amarin 4*

Dobro promišljen raspored turističkog naselja osigurava mir i privatnost svakom od 190 novouređenih apartmana Amarin koji mogu smjestiti od dvije do šest osoba. Tu je još 131 apartman rustikalnog šarma i 138 soba u zemljanim tonovima, nalik selu u Provansi što se lagano spušta prema moru.

Restorani i barovi

Uživajte u pogledu i povjetarcu na terasi à la carte restorana Lumina dok kušate lokalni pršut sušen na toj istoj buri ili samo uživajte u kavi i komadu pizze iz Kandele uz bazen.

Doručak se poslužuje od sedam do deset sati. Uživajte u bogatoj lepezi toplih i hladnih jela, voća, salata i žitarica.Ako ste vegetarijanac, dijabetičar ili vam trebaju nutricionistički obogaćena jela, obratite se našim djelatnicima. Oni vam mogu pripremiti i lunch paket. Večera sa švedskim stolom počinje u 19 i traje do 21 sat.

A la carte restoran Lumina

Uživajte u svojem obroku uz čašu finoga istarskog vina, kao što su teran, malvazija ili refošk, i priuštite si potpunu eno-gastro poslasticu.

Sport i rekreacija

Amarin je poznat po bogatom izboru rekreacijskih programa, od boćanja kojem možete posvetiti cijeli dan do intenzivnijih i pustolovnih sportova. Igralište za odbojku na pijesku, šest zemljanih i dva colorset betonska teniska terena, škola tenisa, teren (za košarku, odbojku, mali nogomet i rukomet), boćalište, stolni tenis, najam bicikala.

Zabava

U Amarinu se djeca zabavljaju cijele dane, a kada pomisle da nije preostalo ništa novo, otkrijte im trampolin. Resort sadrži dječje igralište na otvorenome, trampolin, mini golf, pikado.

Udaljenosti: more 100 - 300 m, centar 4 km, autobusna stanica 4,5 km, trgovina u naselju.