LAST MINUTE odmor na moru u Resortu Amarin 4* u Rovinju! Iskoristite 3 ili 4 dana s Polupansionom za 4 osobe u Standard apartmanu, kupanje u vanjskim bazenima, animacijski program za djecu...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Turističko naselje Amarin nudi privatnost doma s prekrasnim pogledom na staru gradsku jezgru Rovinja, u bujnoj prirodi i na samo nekoliko koraka od mora. Kupon je iskoristiv u periodu od 26.07. do 29.07.2019. Ponuda za 3 noćenja rasprodana! Zauzeti termin za ponudu 2 noćenja 26.07.!

U cijenu su uključeni klima, ručnici i posteljina te završno čišćenje!

Boravišna pristojba također uključena u cijenu!

Smješten oko četiri kilometra sjeverno od Rovinja u staroj borovoj šumi tik do mora, Amarin pruža opušteno mediteransko ozračje.

Resort Amarin 4*

Dobro promišljen raspored turističkog naselja osigurava mir i privatnost svakom od 190 novouređenih apartmana Amarin koji mogu smjestiti od dvije do šest osoba. Tu je još 131 apartman rustikalnog šarma i 138 soba u zemljanim tonovima, nalik selu u Provansi što se lagano spušta prema moru.

Standard apartman - uživajte u opuštajućim večerima na vlastitoj prostranoj terasi: 30 - 36 m2, spavaća soba s dva povezana ili odvojena kreveta, dnevni boravak s kaučem za dvije osobe, kupaonica s tušem, sušilo za kosu, kuhinja (ugrađena ploča s dvije grijače ploče na struju, mikrovalna pećnica, aparat za kavu i hladnjak), terasa, klima-uređaj, telefon, SAT TV, sef.

Restorani i barovi

Uživajte u pogledu i povjetarcu na terasi à la carte restorana Lumina dok kušate lokalni pršut sušen na toj istoj buri ili samo uživajte u kavi i komadu pizze iz Kandele uz bazen.

Doručak se poslužuje od sedam do deset sati. Uživajte u bogatoj lepezi toplih i hladnih jela, voća, salata i žitarica.Ako ste vegetarijanac, dijabetičar ili vam trebaju nutricionistički obogaćena jela, obratite se našim djelatnicima. Oni vam mogu pripremiti i lunch paket. Večera sa švedskim stolom počinje u 19 i traje do 21 sat.

A la carte restoran Lumina

Uživajte u svojem obroku uz čašu finoga istarskog vina, kao što su teran, malvazija ili refošk, i priuštite si potpunu eno-gastro poslasticu.

Sport i rekreacija

Amarin je poznat po bogatom izboru rekreacijskih programa, od boćanja kojem možete posvetiti cijeli dan do intenzivnijih i pustolovnih sportova. Igralište za odbojku na pijesku, šest zemljanih i dva colorset betonska teniska terena, škola tenisa, teren (za košarku, odbojku, mali nogomet i rukomet), boćalište, stolni tenis, najam bicikala.

Zabava

U Amarinu se djeca zabavljaju cijele dane, a kada pomisle da nije preostalo ništa novo, otkrijte im trampolin. Resort sadrži dječje igralište na otvorenome, trampolin, mini golf, pikado.

Udaljenosti: more 100 - 300 m, centar 4 km, autobusna stanica 4,5 km, trgovina u naselju.