U ponudi Vas očekuju: neograničeno korištenje vanjskih bazena te bogat animacijski i sportski program za djecu i odrasle - mini club, mini disco, aqua aerobic, pilates, večernji programi, hobby radionice! Kupon vrijedi isključivo od 31.07. do 06.08.2019.

Udobno se smjestivši iznad marine uz prekrasnu prirodnu plažu, s pogledom na 18 zelenih otočića u daljini, apartmani Belvedere udaljeni su od Vrsara tek nekoliko minuta.

Smješteni na blagom usponu, odmah iznad plaže i u blizini stare gradske jezgre Vrsara.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Resort Belvedere Vrsar Istra 

Vrhunski uređene 134 dvokrevetne sobe i 176 apartmana okruženi su lijepo oblikovanim vrtom i podijeljeni u 16 paviljona koji se penju uz blagu padinu, otvarajući prekrasan pogled na vrsarski arhipelag.

U sobi/apartmanu nalaze se: LCD SAT TV, telefon, klima-uređaj, Wi-Fi internet, detektor dima, sef, kupaonica (WC, kada/tuš, kozmetičko ogledalo, sušilo za kosu). (*Sobe i apartmani za invalide nisu dostupni. Kućni ljubimci nisu dopušteni.)

Restoran Belvedere omogućuje prehranu za pristaše raznih prehrambenih režima, vegetarijance i dijabetičare ili sportaše na pripremama. Opustite se u pivnici Belvedere i kušajte neke od lokalnih poslastica.

Doručak se poslužuje od 7 do 10 sati. Uživajte u bogatoj ponudi toplih i hladnih jela, salata i žitarica za ljubitelje kontinentalne i mediteranske prehrane.

Ako ste vegetarijanac, dijabetičar ili vam treba pojačana prehrana, samo se obratite našem osoblju. Možete dobiti i lunch pakete za izlete.

Večera počinje u 18.30 i traje do 21 sat.

Belvedere Pub

Kušajte domaća i strana piva u našem pubu na plaži, a kad ste već tamo, kušajte i neki od specijaliteta dok uživate u pogledu na otoke u daljini.

Pool Bar

Uz krasan pogled na arhipelag Vrsara Pool bar Belvedere nudi velik izbor osvježavajućih pića, koktela i grickalica.

Aperitiv Piano Bar

Najčešće posjećen prije plaže ili večere, Aperitiv Piano bar najbolje radi ono što mu ime govori, no osvježenje možete potražiti kad god poželite.

Sport i zabava

Okružen pitomim brežuljcima i šumom, Vrsar je savršen za vožnju biciklom, pješačenje, nordijsko hodanje i druge sportske aktivnosti. Možete igrati tenis, košarku ili odbojku u obližnjem sportskom centru Porto Sole, gdje se nalazi i škola ronjenja.

Okružen biciklističkim i pješačkim stazama, Vrsar je izvrstan izbor za ljubitelje aktivnog odmora. Istražite prirodne ljepote Limskog zaljeva i zaputite se jednom od staza u prirodu.