PodržimoNaše

Cjelodnevne ulaznice za djecu i odrasle za kupanje u Aquaparku Martilandia i Temple of Life + pizza po izboru za odrasle i chicken nuggets za djecu u restoranu Regina! Ulaz za djecu do 6 g. GRATIS!

168 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovoga ljeta nikako ne propustite vrhunsku zabavu i adrenalinski odmor na kupanju u The Temple of Life i Aquaparku Martilandia s novim vanjskim toboganima! Kupon vrijedi za 1 odraslu osobu ili 1 dijete 6-15 godina, ovisno o izabranoj opciji, a sve od 16.08. do 08.09.2019.!

Detaljnije informacije o bazenima možete dobiti na broj 040 371 113.

Jelen Marti zaštitno je lice Aquaparka Martilandia koji Vas dočekuje s pregršt zabavnih sadržaja za djecu i odrasle, punktovima s hranom i pićem te odličnom atmosferom animacijskog tima u okruženju zelenila! Ovoga lipnja ne propustite otvorenje novih vanjskih tobogana za nove ljetne avanture - oaza zabave s tri nova tobogana: plavi klasični, spin bowl koji će vas zavrtjeti poput velikog lijevka i kamikaza čija će vas visina i brzina ispuniti adrenalinom, a najmlađe će razveseliti i novo dječje igralište u dječjem bazenu!

ULAZ NA BAZENE ZA DJECU DO 6 GODINA BESPLATAN!

Radno vrijeme Aquaparka Martilandia: ponedjeljak - nedjelja 08:00-20:00, tobogani 10:00-19:00 

The Temple of Life je moderan bazenski kompleks s elementima antropozofske filozofije dr. Rudolfa Steinera i predstavlja izvor kvalitetnog življenja, zdravlja i potpune ravnoteže tijela, duha i uma.

Naša posebnost je najbolja termomineralna voda u Europi, a u kojoj će vaš um, duh i tijelo pronaći ravnotežu...

Više od 100 godina termomineralna voda Termi Sveti Martin koristi se u svrhu unaprijeđenja zdravlja. Nekada dostupna samo kroz bunar, danas je na raspolaganju svima koji posjete The Temple of Life bazenski kompleks. Voda se crpi iz čak dvije bušotine: prva bušotina napravljena je 1913. godine kada je englesko-mađarska tvrtka tražila naftu, a pronašla vodu, dok je druga bušotina napravljena 2014. godine.

Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima. Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode.

Radno vrijeme The Temple of Life: ponedjeljak - četvrtak 08.00-20.00, petak - subota 08.00-23.00, nedjelja 08.00-20.00 

Radno vrijeme restorana Regina: ponedjeljak - četvrtak 11.00-19:00 h, petak - nedjelja/blagdani: 11.00-20-00 h

Kupon/kupone OBAVEZNO ponijeti sa sobom prilikom dolaska!