Svi na festival Slavonijafest CMC 200 u Brodskoj tvrđavi: Prljavo kazalište, Mile Kekin, Davorin i Bogovići i mnogi drugi! 2 dana/1 noćenje u B ROOMS* u strogom centru Slavonskog Broda...299kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Slavonijafest CMC 200 pravo je osvježenje među festivalima, a uz naglašen pop rock izričaj, zabava je garantirana! Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin od 30.08. do 31.08.19. ili od 31.08. do 01.09.19.!

Slavonijafest CMC 200

Festival se, uz brojne popratne programe, održava u kolovozu u baroknoj tvrđavi Brod. U vrijeme festivala posjetitelji mogu uživati u vrhunskoj produkciji, od audio opreme do scenografije i rasvjete, uz nastup svih izvođača uživo. Naglašeni pop rock izričaj, kao sadašnja i buduća smjernica festivala, postiže se izborom koncertnih headlinera, s tim da se u sklopu festivala organizira i legendarno glazbeno događanje Rock maraton, na kojem, uz rock zvijezde, nastupaju i nova imena hrvatske rock scene.

Koncerti počinju 30.08.19. u 19:30 h, a 31.08.19. u 20:00 h!


Prvu večer (30.08.19.) osim Mile Kekina, na pozornici će nastupiti popularni crnogorski hip-hop duo Who See, te neki od najboljih predstavnika novog milenijskog vala bendova, Mnogi Drugi, The Karambol, Orvel, BluVinil, Cloud 68 i Dusty Hats.

Druge večeri, u subotu 31. kolovoza, tvrđava Brod će biti još užarenija, a brojne posjetitelje CMC 200 Slavonija festa 2019. očekuje još veći glazbeni spektakl. Headliner glavnog festivalskog dana je Prljavo kazalište. Prije njih u revijalnom dijelu predstavit će se i druga poznata imena regionalne glazbene scene: Davorin i Bogovići, Krle i Inspektori, Helem Nejse, Bang Bang, Flyer, Headoneast, Kiki Lesendrić, Adastra, Ante Cash, Diogen i Komuna.


Mogućnost obroka u restoranu Podroom grill na Trgu Ivane Brlić Mažuranić (glavni brodski trg-korzo) za 100,00 kn menu za 2 osobe, plaćanje na licu mjesta.


B ROOMS****

Prekrasne novouređene BUSINESS sobe idealne za odmor i uživanje. Sobe se nalaze u centru Slavonskog Broda.

U samom središtu grada, TOP POZICIJA, minuta do Korza na lokaciji Ul. Petra Krešimira IV, čekaju Vas posebno ugodne, i odlično opremljene sobe, sa svim pripadajućim sadržajima. B-Rooms su novouređene sobe, namijenjene za duži ili kraći najam.

Gosti imaju osiguranu udobnost uz novi namještaj, flat TV, klimu i privatnu kupaonicu.

Prije kupnje kupona obavezna provjera raspoloživosti na telefon 098/987 0170. Nakon kupnje kupona obavezno potvrditi rezervaciju na mail gornja@binterijeri.hr i poslati kod kupona!