Odmor u TROGIRU! 3, 5 ili 7 noćenja na bazi ALL INCLUSIVE usluge za 2 osobe u standard dvokrevetnoj sobi HOTELA MEDENA po fenomenalnoj cijeni! Dijete do 7 godina boravi GRATIS!

16 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 2.190 kn
Uštedi još 110 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 110 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Provedite godišnji odmor uz paket za vrhunsko uživanje uz 3, 5 ili 7 noćenja! Ljetovanje za svačiji džep i to ALL INCLUSIVE uslugu! Kupon se može iskoristiti u periodu od 29.08. do 19.09.2019.!

U prekrasnom zaljevu, obavijen vijencem guste borove šume, nalazi se hotel Medena, vodeći turistički objekt na ovom dijelu Jadrana. Na prostoru od 60 hektara, naći ćete različite sadržaje, koje će Vaš odmor učiniti ljepšim i zanimljivijim! 

STANDARD SOBA 3* + - sadrži telefon, satelitsku TV, sef, mini hladnjak, klimu, kupatilo sa sušilom za kosu, balkon sa pogledom na park

Prije same kupnje kupona provjeriti raspoložive termine sa hotelom na telefon: 021 880 588 ili mail info@hotelmedena.com. Nakon kupnje kupona obavezna potvrda rezervacije termina uz KOD i ID KUPONA.

Plaža hotela Medena se nalazi 150 metara od hotelskog kompleksa i do nje se može doći stepenicama ili pješčanim putem kroz borovu šumu.  

Hotelska plaža nudi brojne mogućnosti za zabavu i rekreaciju. Od klasičnih sportskih sadržaja nudimo 6 zemljanih teniskih terena, minigolf, fitness tečaj kroz borovu šumu, teren za mali nogomet, odbojku, košarku i odbojku na pijesku.

  • ALL INCLUSIVE usluga uključuje 3 obroka dnevno (buffet doručak, ručak i večera); dva međuobroka (kolači i sl.); piće iz šankomata: sokovi gazirani i negazirani; voda, pivo, vino, rakija..., punktovi:glavni restoran, aperitiv bar i bar na bazenu!