PodržimoNaše

Aktivan odmor na Velom Lošinju! 3 dana/2 noćenja u apartmanu Marija za 2 osobe uz mogućnost doplate za biciklističku, planinarsku turu, Tajne puteve otoka Lošinja...599kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zdravlje, vitalnost i aktivan odmor na Velom Lošinju! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 10.09.19. do 31.10.19.!

Mogućnost doplate na licu mjesta za biciklističku turu za 200,00 kn po osobi (umjesto 280,00 kn); za planinarsku turu na najviši vrh otoka Lošinja za 100,00 kn po osobi (umjesto 200,00 kn); za Tajni putevi otoka Lošinja, posjet plažama s Krivica i Plieski za 130,00 kn po osobi (umjesto 170,00 kn); za penjanje na stijenu za 70,00 kn po osobi (umjesto 90,00 kn).

Više o Velom Lošinju pogledajte OVDJE!

Zašto Veli Lošinj?

Veli Lošinj, nastanjeno mjesto od kraja 14 stoljeća, prvobitno nastanjen od 12 hrvatskih obitelji na području današnje crkvice sv. Nikole.

Lokacija – lječilišni turizam
Poznat zbog zraka, lječilišnog turizma koji je prvi put spominjan u starim knjigama, a nakon istraživanja od strane austrougarske monarhije otkrivene su zdravstvene prednosti u pročišćavanju dišnih puteva i asme, te je austrougarska monarhija dolazila na Lošinj se liječiti

APARTMAN MARIJA

Broj soba: 1
Broj ležaja: 2
Pomoćni ležaj: 1
Kupaonica sa WC-om, tuš: 1
Dnevna soba, blagavaonica, kuhinja su jedna soba.
Terasa sa stolom i stolicama.
Etaža: prizemlje
Dopušteni mali kućni ljubimci i pušenje.


Opremljena kuhinja sa štednjakom, pećnicom, hladnjakom sa zamrzivačem, aparat za kavu, SAT-TV, grijanje, Internet pristup, posteljina, kuhinjske krpe, ručnici.
Sportski sadržaji u blizini: tenis, vodeni sportovi.