LAST MINUTE odmor 23.-26.08. na moru u Resortu Amarin 4* u Rovinju! Iskoristite 3 ili 4 dana s POLUPANSIONOM za 4 osobe u Standard apartmanu, korištenje vanjskih bazena...od 2879kn!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Smješten oko četiri kilometra sjeverno od Rovinja u staroj borovoj šumi tik do mora, Amarin pruža opušteno mediteransko ozračje... Kupon je iskoristiv u periodu od 23.08. do 26.08.2019. - black-out termin 23.08.!

U cijenu su uključeni klima, ručnici i posteljina te završno čišćenje!

Boravišna pristojba također uključena u cijenu!

Omiljeno odredište za obitelji s djecom, usred zelenila, nadomak mora, sa začudnim pogledom na stari grad Rovinja zadovoljiti će ljubitelje klasike, ali i one koji teže dizajnerskom potpisu i modernom stilu uređenja uz bogatu ponudu sportskih i zabavnih sadržaja, cjelodnevne programe animacije za sve uzraste te brojne restorane i barove.

Dobro promišljen raspored turističkog naselja osigurava mir i privatnost svakom od 190 novouređenih apartmana Amarin koji mogu smjestiti od dvije do šest osoba. Tu je još 131 apartman rustikalnog šarma i 138 soba u zemljanim tonovima, nalik selu u Provansi što se lagano spušta prema moru.

Standard apartman - uživajte u opuštajućim večerima na vlastitoj prostranoj terasi: 30 - 36 m2, spavaća soba s dva povezana ili odvojena kreveta, dnevni boravak s kaučem za dvije osobe, kupaonica s tušem, sušilo za kosu, kuhinja (ugrađena ploča s dvije grijače ploče na struju, mikrovalna pećnica, aparat za kavu i hladnjak), terasa, klima-uređaj, telefon, SAT TV, sef. Ponuda vrijedi ISKLJUČIVO ZA 4 OSOBE - 2 OSOBE NA OSNOVNOM LEŽAJU + 2 OSOBE NA POMOĆNOM LEŽAJU!

Ogroman vanjski bazen u jednom kutu nalazi se odmah iznad plaže od bijelih kamenčića, tako da istodobno možete uživati u doživljaju mora i prednostima bazena. Počnite s popularnom šljunčanom plažom, prijeđite na kamenčiće ako imate klince, a mir i tišinu potražite na stijenama. Praktični ljudi najviše će cijeniti popločane platoe, idealne za ležaljke i sunčanje. Tri vanjska bazena smještena odmah iznad plaže punjena morskom vodom. Jedan velik okrugao bazen, drugi pravokutnog oblika i treći dječji bazen tu su zbog praktičnih i ugodnih razloga. 

Glavni pansionski restoran. Doručak se poslužuje od sedam do deset sati, a možete uživati u bogatoj lepezi toplih i hladnih jela, voća, salata i žitarica. Večera sa švedskim stolom počinje u 19 i traje do 21 sat. U Resortu se nalaze i Lumina Pub & Restaurant (à la carte), Pizzeria Kandela, Planika Grill Restaurant, Garden Bar, Pool Bar, slastičarnica Barluma i Fast Food.

Amarin je poznat po bogatom izboru rekreacijskih programa, od boćanja kojem možete posvetiti cijeli dan do intenzivnijih i pustolovnih sportova. Također, u Amarinu se djeca zabavljaju cijele dane, a kada pomisle da nije preostalo ništa novo, otkrijte im trampolin. Resort sadrži dječje igralište na otvorenome, trampolin, mini golf, pikado.