LAST MINUTE odmor 30.08.-02.09. u Resortu Amarin 4* u preksrasnom Rovinju! Iskoristite 2 ili 3 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe uz neograničeno korištenje vanjskih bazena...od 1769 kn!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 9,99 godina na 3. ležaju GRATIS! Smješten oko četiri kilometra sjeverno od Rovinja u staroj borovoj šumi tik do mora, Amarin pruža opušteno mediteransko ozračje... Kupon je iskoristiv u periodu od 30.08. do 02.09.2019. - zauzeti termin 30.08.!

U cijenu su uključeni klima, ručnici i posteljina te završno čišćenje!

Boravišna pristojba također uključena u cijenu!

Omiljeno odredište za obitelji s djecom, usred zelenila, nadomak mora, sa začudnim pogledom na stari grad Rovinja zadovoljiti će ljubitelje klasike, ali i one koji teže dizajnerskom potpisu i modernom stilu uređenja uz bogatu ponudu sportskih i zabavnih sadržaja, cjelodnevne programe animacije za sve uzraste te brojne restorane i barove.

Ogroman vanjski bazen u jednom kutu nalazi se odmah iznad plaže od bijelih kamenčića, tako da istodobno možete uživati u doživljaju mora i prednostima bazena. Počnite s popularnom šljunčanom plažom, prijeđite na kamenčiće ako imate klince, a mir i tišinu potražite na stijenama. Praktični ljudi najviše će cijeniti popločane platoe, idealne za ležaljke i sunčanje. Tri vanjska bazena smještena odmah iznad plaže punjena morskom vodom. Jedan velik okrugao bazen, drugi pravokutnog oblika i treći dječji bazen tu su zbog praktičnih i ugodnih razloga. 

Glavni pansionski restoran. Doručak se poslužuje od sedam do deset sati, a možete uživati u bogatoj lepezi toplih i hladnih jela, voća, salata i žitarica. Večera sa švedskim stolom počinje u 19 i traje do 21 sat. U Resortu se nalaze i Lumina Pub & Restaurant (à la carte), Pizzeria Kandela, Planika Grill Restaurant, Garden Bar, Pool Bar, slastičarnica Barluma i Fast Food.

Dobro promišljen raspored turističkog naselja osigurava mir i privatnost svakom od 190 novouređenih apartmana Amarin koji mogu smjestiti od dvije do šest osoba. Tu je još 131 apartman rustikalnog šarma i 138 soba u zemljanim tonovima, nalik selu u Provansi što se lagano spušta prema moru.

Dvokrevetna soba standard: svijetle i ugodne dvokrevetne sobe nude sve potrebne pogodnosti za savršen odmor, veličine 23 m2, s bračnim krevetom, kuhinjom (mikrovalna pećnica, aparat za kavu, ugrađena ploča s dvije grijače ploče na struju, hladnjak), kupaonicom s tušem, sušilom za kosu, klima uređajem, SAT TV-om, telefonom, sefom, terasom ili balkonom. Ponuda vrijedi ISKLJUČIVO ZA DO 3 OSOBE - 2 OSOBE NA OSNOVNOM LEŽAJU + 1 DIJETE NA POMOĆNOM LEŽAJU. Dijete na pomoćnom ležaju do 9,99 godina besplatno, odnosno od 10 do 17,99 uz nadoplatu na licu mjesta. Ležajeve nije moguće dijeliti (ni osnovni ni pomoćni).

Amarin je poznat po bogatom izboru rekreacijskih programa, od boćanja kojem možete posvetiti cijeli dan do intenzivnijih i pustolovnih sportova. Također, u Amarinu se djeca zabavljaju cijele dane, a kada pomisle da nije preostalo ništa novo, otkrijte im trampolin. Resort sadrži dječje igralište na otvorenome, trampolin, mini golf, pikado.