Najveći Maistrin kamp Polari u Rovinju poziva Vas na 3 dana/2 noćenja za 4 do 6 osoba u kompletno opremljenim Premium mobilnim kućicama, bazene i bogati animacijski i sportski program!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osim savršenog komfora za cijelu obitelj i prijatelje u kompletno opremljenim Premium mobilnim kućicama, u ponudu su uključeni posteljina i ručnici, završno čišćenje, neograničeno korištenje zajedničkih vanjskih bazena kampa i Spray parka te bogati animacijski i sportski program za djecu i odrasle! Kupon vrijedi za period 06.09.-16.09.2019.

Ponuda vrijedi za max 4 odrasle osobe i 2 djece do 12,99 godina!

Najveći Maistrin kamp Polari povezan je s Rovinjem bike ili pješačkom stazom duž obale. Uživajte u velikom bazenskom kompleksu, spray parku, atraktivnom pool baru i cijelom nizu sportsko-rekreativnih sadržaja. Krasi ga raznolika vegetacija nudeći baš sve što trebate za obnavljajući camping odmor.

Opustite se na terasi svoje komforne mobilne kućice te uživajte na uređenoj plaži kampa!

Premium mobilna kućica ima površinu 32 m2, kapacitet za maksimalno 4 odrasle osobe i 2 djece, 2 spavaće sobe, bračnu sobu s krevetom (160 x 200 cm), spavaću sobu s dva kreveta (80 x 200 cm), 2 kupaonice s tuš-kabinom i WC školjkom, kutnu garnituru za sjedenje (mogućnost razvlačenja u krevet dimenzija 140 x 200 cm) sa stolom i dvije stolice, kuhinju s četiri ploče za kuhanje na struju/plin, hladnjak sa zamrzivačem, potpuno opremljenu posuđem, mikrovalnom pećnicom i aparatom za filtar-kavu, klima-uređaj, SAT TV, natkrivenu terasa sa sjedećom garniturom za šest ljudi, ležaljke za četiri osobe, Wi-Fi internet.

Završno čišćenje, posteljina i ručnici uključeni su u cijenu!

Restorani i barovi

U Feralu možete probati najsvježiju lokalno ulovljenu ribu i školjke iz obližnjega Limskog zaljeva. Mogu biti pripremljene „na buzaru“ ili jednostavno na roštilju. Uz jelo možete uživati i u pogledu na zaljev. 

Kažu da je ljeto vrijeme za roštilj, neovisno o tome volite li meso, ribu ili povrće. Brnistra grill dobar je izbor za večeru ili lagani ručak zbog velikog izbora svježih salata i voća.

Na plaži i bazenu lako se ožedni, stoga je dobro znati da imate bar ili nekoliko njih pokraj bazena i na plaži, pa čak i Fresh corner koji poslužuje voće i osvježenja za ljubitelje sunca.

Uživajte u bogatom izboru sladoleda u Ice Cornerima smještenima uz Vaše omiljene plaže.

Plaže i bazeni

Ispod Plave zastave, znaka čistog mora i obale, više od dva kilometra plaže kampa Polari kombinacija su stjenovitih dijelova s kamenčićima i kamenih platoa. Spray park i bazeni sa slatkom vodom osiguravaju osvježenje i maksimalnu udobnost.

Više o bogatom sadržaju bazena i plaža saznajte na https://www.maistracamping.com/hr/kamp-polari-rovinj/sub/plaze-bazeni#top