[ZADAR] Tražite rješenje za bolju cirkulaciju i smanjenje celulita? Kozmetički salon Zara donosi Vam tretman aparaturne limfne drenaže u trajanju od 30 minuta uz 50% popusta - 99 kn!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!

Posvetite svome tijelu 30 minuta aparaturne limfne drenaže za bolju cirkulaciju, smanjenje obujma i razgradnju celulita!Kupon je iskoristiv do 22.10.2019.!

Aparaturna limfna drenaža radi na principu isprekidane pneumatske kompresije (presoterapija). Masaža ekstremiteta događa se na osnovi kompresije rukava napunjenih zrakom u koje se komprimirani zrak upuhuje iz baznog uređaja (kompresor) kroz sustav cjevčica. Svaki rukav sastoji se od više međusobno neovisnih zračnih komora koje se napuhuju u prethodno definiranim ciklusima, ovisno o dijagnozi.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva.  

Limfni sustav igra ključnu ulogu kod imunosnog sustava tijela. 

ODMAH nakon kupnje kupona potrebna je rezervacija termina 2 dana unaprijed na br.tel.: 023 313 385 ili 098 199 4016, uz KOD i ID kupona po primitku. Kupon je potrebno ponijeti sa sobom prilikom dolaska.