LAST MINUTE VIKEND u prelijepom Vrsaru 26.-29.09.! Uživajte u Turističkom naselju Petalon 4* uz 2 ili 3 noćenja s Polupansionom za 2 osobe + 1 dijete do 12 god. GRATIS, bogat program, kupanje...

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Nezaboravan odmor u mirnom ribarskom gradiću Vrsaru! Uživajte 3 ili 4 dana na bazi polupansiona za dvoje i 1 dijete do 11,99 godina GRATIS! Kupon je moguće iskoristiti isključivo od 26. do 29.09.2019.

U cijenu uključen bogati animacijski i sportski program za djecu i odrasle: mini club, mini disco, aqua aerobic, pilates, večernji programi, hobby radionice itd.

Resort Petalon nalazi se na zelenom poluotoku smještenom između gradića Vrsara i zaštićenog krajolika Limskog zaljeva. Sportski sadržaji zaštitni su znak ovog resorta, a kilometri biciklističkih i pješačkih staza kroz atraktivnu prirodu, moderno opremljena plaža i bazen dodatna su prednost za ljubitelje aktivnog odmora.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Obale Petalona su stjenovite ili šljunčane, s popločanim platoima za sunčanje. Ako niste ljubitelj divljine, opustite se pokraj bazena punjenog slatkom vodom.

Petalon buffet restoran: bogati švedski stol s ponudom delicija mediteranske kuhinje, s osobitim naglaskom na istarska mesna i riblja jela, te obilje voća, povrća i salata. Doručak se poslužuje od 7 do 10 sati, a večera od 18:30 pa do 21 sat. Sve u ugodnom ambijentu uz bazen, nedaleko borove šume, a dress code je smart casual. U resortu se nalaze i Pizzeria Portun, Aperitiv Bar, Caffeteria, Pool Bar i Portosole.

Opustite se u prekrasnome prirodnom okruženju prepunom boja i mirisa Mediterana. Resort ima moderno uređeni i udobni smještaj u 176 dvokrevetnih i trokrevetnih soba i 48 apartmana.

Standard dvokrevetne soba s balkonom: funkcionalno opremljene, svijetle i prozračne sobe veličine 20 m2, sa dva povezana ili odvojena kreveta, kupaonicom sa kadom ili tušem, klima uređajem, telefonom, sefom, hladnjakom, SAT TV-om i sušilom za kosu. Ponuda vrijedi ISKLJUČIVO ZA DO 3 OSOBE - 2 OSOBE NA OSNOVNOM LEŽAJU + 1 DIJETE NA POMOĆNOM LEŽAJU. Dijete na pomoćnom ležaju do 11,99 godina besplatno, odnosno od 12 do 17,99 uz nadoplatu na licu mjesta. Ležajeve nije moguće dijeliti (ni osnovni ni pomoćni).

Igrajte tenis, stolni tenis, mini golf, odbojku, košarku, nogomet, rukomet, badminton, boćajte, vozite bicikl, pješačite ili ronite u plavim dubinama. Ostanite u formi.