LAST MINUTE vikend odmor u Rovinju 26.-29.09. na 2 ili 3 noćenja s Polupansionom u turističkom naselju Villas Rubin 3* za 2 odraslih i 1 dijete do navršenih 10 god. po super cijeni!

15 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu je uključeno neograničeno korištenje vanjskih bazena (ovisno o vremenskim uvjetima), animacijski program za djecu, vanjski parking, boravišna pristojba! Kupon je moguće iskoristiti isključivo od 26. do 29.09.2019.

Udaljeno samo nekoliko kilometara od Rovinja, naselje Villas Rubin mirno je utočište koje se stapa s prirodnim okolišem borove šume i maslina.

U savršenom skladu s prirodom, 85 soba i 272 apartmana naselja Villas Rubin izvrstan su izbor za opuštajući odmor. Spavate pokraj plaže i budite se kupanjem.

Sobe i apartmani

Kućni ljubimci dopušteni su uz nadoplatu, Telefon, SAT TV, Balkon ili terasa, Wi-Fi Internet u zajedničkim prostorijama uključen je u cijenu smještaja, Kupaonica (WC, kada ili tuš), Sobe za invalide – nisu dostupne, Dječji krevetić – na upit (uključeno u cijenu)

Restorani i barovi

Uživajte u okusima Istre u nacionalnom restoranu Bonaca, probajte svježe pečenu pizzu iz pizzerije Kantun ili se osvježite u nekom od triju Fresh Cornera.

U Bonaci se priprema domaća hrana, od ručno rađenih fuža s tartufima do istarskog pršuta i sira posluženih s artičokama i maslinama. Uživajte u hrani uz čašu dobroga istarskoga vina kao što su teran, refošk ili malvazija i ne propustite kušati ribu i školjke iz obližnjeg Limskog zaljeva.

Unutar naselja na raspolaganju Vam je nekoliko Fresh cornera i barova s osvježenjima i laganim obrocima koje možete pojesti s nogu, između sportskih aktivnosti i skoka u more.

Vanjski bazen

Više nalik zabavnom parku uz more nego običnom bazenu, bazeni Villas Rubina imaju ogroman akvagan, mostove i zaobljeni oblik a smješteni su tik do plaže. 

Odmah pokraj bazena za odrasle nalazi se i manji bazen za malene, kako bi se mogli sigurno brčkati.

Plaža

Villas Rubin ima brižno uređene plaže koje poslužuje s prilogom od tirkiznog ili smaragdnog mora, za osvježenje i užitak.

Sport i rekreacija

Odmor nije samo za izležavanje, nego treba isprobati i nešto novo. Zato smo obogatili ponudu sportskih i rekreacijskih aktivnosti, tako da možete pronaći nešto novo za svaki dan odmora.

Za vrijeme boravka isprobajte i:

Bike resort prilagođen za prihvat turista s biciklima i drugom biciklističkom opremom, 7 zemljanih teniskih terena i 4 colorset teniska terena, Mali nogomet / rukomet, Odbojka, Košarka, Odbojka na pijesku, Stolni tenis, Minigolf, Nordijsko hodanje, Ronjenje, Škola jedrenja, ronjenja i tenisa, Boćalište, Razni vodeni sportovi (vožnja padobranom na moru,pedaline, sandoline, skijanje na vodi, vožnja bananom, vožnja kolutima), Najam bicikala, Vanjski bazen, Aquagan (uz nadoplatu), Ležaljke na bazenu i na plaži uz naplatu, Najam čamca (uz dozvolu), Škola plivanja.