PRičom do uspjeha! Ugrabite svoju LAST MINUTE ulaznicu jer PRpitch i Crno Jaje udružuju snage na 2. konferenciji o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike za samo 290 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Doznajte kako PR rade PRofesionalci! Cilj konferencije je edukacija poduzetnika i obrtnika o važnosti odnosa s javnošću, a namijenjena je svim poduzetnicima, obrtnicima, menadžerima, zaposlenicima u odnosima s javnošću i marketingu te svima koji žele unaprijediti svoju komunikaciju! Kupon vrijedi za 03.10.2019.

PRičom do uspjeha!

PRilike za PRomociju i PRezentaciju

Abeceda PR-a  

Saznajte kako komuniciraju političari i što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara!

Nakon uspješne prve konferencije PRpitch PRglas, prvi hrvatski portal za odnose s javnošću organizira drugu konferenciju o odnosima s javnošću za poduzetnike i obrtnike PRpitch u četvrtak, 3. listopada 2019., od 9 do 17 sati u hotelu The Westin Zagreb. 

Cilj konferencije je edukacija poduzetnika i obrtnika o važnosti odnosa s javnošću. O kvalitetnoj komunikaciji ovise, među ostalima, njihovi odnosi s tržištem i poslovnim suradnicima što se izravno odražava na razvoj njihova poslovanja i rast u Hrvatskoj. Konferencija poduzetnike i obrtnike upoznaje s vođenjem kvalitetne komunikacije s javnostima, ali i načinima odabira specijaliziranih stručnjaka i agencija.

Program konferencije pogledajte ovdje!

Neke od tema konferencije su Abeceda PR-a, Neka sedma sila bude s tobom!, PR-ovci i stranci - kakva komunikacija treba pratiti poslovanje na stranim tržištima, Pogled u budućnost, Izazovi komunikacije usluga: od izgovorene riječi do e-knjige žalbi te Što poduzetnici mogu naučiti od komunikacije političara?

U panelima će sudjelovati stručnjaci za odnose s javnošću te osobe čiji je posao usko vezan uz tu struku. Poseban gost konferencije bivši je predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić.

Sudjelovanje u konferenciji najavili su uvaženi stručnjaci odnosa s javnošću i srodnih područja: Olivera Majić, Ana Tkalac Verčič, Andrea Perkov, Andrea Tiberi, Ivana Crnić, Maro Alavanja, Vanja Ovčar, Gordan Turković, Sandro Baričević, Davor Denkovski, Mirela Holy, Damir Jugo, Vladimir Preselj, Davor Huić, Mirela Španjol Marković, Davor Štetner, Kristijan Sedak, Ankica Mamić, Ermina Duraj, Aco Momčilović, Daria Mateljak, Nikica Škunca, Elvira Mlivić Budeš, Matej Lončarić, Boris Hajoš, Krešimira Rendulić, Marina Čulić Fischer, Koraljka Baričević, Ekrem Dupanović, Christian Čoklica, Brano Sudar, Ilija Brajković, Saša Tenodi, Melita Pavlek, Duje Kundić, Zvonimir Crnković, Siniša Mareković, Sanela Dropulić, Dražen Tomić, Ivan Matić Nević, Matija Srketić, Darko Buković,  Maja Ilčić, Ranko Vučinić, Ognjen Bagatin i drugi.  

Partner konferencije je Talijansko-hrvatska gospodarska komora (THGK).

Detaljne informacije na PRglasu pogledajte ovdje