Jesen na otoku Krku uz ljepote Malinske! Odmor u Blue Waves Resortu 4* na 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe uz Spa zonu, korištenje Health & Relax zone...od 1175kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Blue Waves Resort - Vaš dom na plaži! Ponuda uključuje i osvježenje uz čajeve i svježe voće; 25 % popusta na jednu masažu po izboru; besplatno korištenje igraonice za djecu svaki dan... Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.10.19.!

Blue Waves Resort**** - o nama:

Naša misija započela je 2009. godine kada je Resort i sagrađen, a traje sve do danas. Otok Krk je savršena destinacija za odmor gotovo tokom cijele godine i zaslužuje hotel u kojem istovremeno možete uživati kao u udobnosti vlastitog doma i biti savršeno ugošćeni. Dopustite nam da namirimo sve Vaše želje, a poneke i predvidimo. :)


Slogan Resorta – Vaš dom na plaži, ne može biti deskriptivniji nego što jest; od trenutka Vašeg dolaska u Blue Waves Resort **** osjećate se kao da ste stigli svojoj kući. Vaš novi dom nalazi na samoj plaži, uz kristalno čisto more, u najljepšoj uvali Malinske.


Pažljivim odabirom prirodnih boja, materijala ali i modernim dizajnom, Blue Waves Resort savršeno se uklopio u primorski krajolik, a naših 97 soba raspoređeno je u tri odvojena objekta, od kojih niti jedan nije viši od tri kata. 

  • Junior Suite
(cca. 30m2), max.popunjenost 2 odrasle osobe + 2 djece ili 1 odrasla osoba na dodatnom ležaju) 1 soba s bračnim krevetom, sefom i radnim stolom, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje (200x140), klima uređajem, satelitskom LCD televizijom, telefonom, WiFi-om, minibarom, odvojena kupaonica s kadom ili tušem i sušilom za kosu. 

Jedini smo hotel u Malinskoj s manjim zatvorenim bazenom, jacuzzijem i fitness dvoranom. U našoj Wellness zoni možete se relaksirati u čak tri vrste sauna (finskoj, bio sauni i parnoj kupelji), ako Vam ovo nije dovoljno da se opustite, predlažemo da se prepustite iskusnim rukama našeg terapeuta, koji će u potpunosti prilagoditi masažu Vašim potrebama. 

 

Unutar kompleksa Blue Waves Resorta nalazi se i jedan veći vanjski bazen te dva manja dječja bazena okružena sunčalištem, a ležaljke i suncobrani uz bazene, pa čak i ručnici, stoje Vam na raspolaganju. Sve ovo čini Blue Waves Resort savršenom destinacijom za Vaš odmor. U našem hotelu, ljetni dani će Vam biti ispunjeni ispijanjem osvježavajućih koktela iz Pool bara uz jedan od bazena ili ljenčarenjem na divnoj šljunčanoj plaži, doista najljepšoj u Malinskoj, svega par koraka od Vaše sobe, dok djeca uživaju u društvu našeg animatora. Noći Vašeg ljetnog odmora provedite u ugodnom ambijentu uz vrhunsku glazbu i različite izvođače, izvanrednu gastronomsku ponudu našeg hotelskog restorana iz kojeg se pruža pogled na cijeli zaljev Malinske. 

Za one željne aktivnijeg odmora, duge obalne šetnice Malinske te biciklističke staze duž otoka čekaju na Vas.

Veselimo se Vašem dolasku!

Ulaz u Spa zonu 120 min. po osobi dnevno (korištenje finske saune, bio saune, parne kupelji, grijanih ležaljki) + osvježenje uz čajeve; korištenje Health & Relax zone (unutarnji bazen, fitness, jacuzzi); korištenje vanjskih bazena, ležaljki i suncobrana; 25 % popusta na jednu masažu po izboru; besplatno korištenje igraonice za djecu svaki dan (Playstation 4, Xbox One, stolni nogomet, air hockey); besplatan WiFi; besplatan parking na otvorenom.

Zašto baš Blue Waves Resort?

Novoizgrađeni hotelski kompleks na samoj plaži
Prostrane i komforne obiteljske sobe
Najljepša šljunčana plaža u Malinskoj, svega nekoliko metara od soba
Besplatne ležaljke i suncobrani uz bazene, te ručnici
Animacija za djecu i odrasle u ljetnim mjesecima
Glazbene večeri na terasi restorana uz samu plažu u ljetnim mjesecima
samo 15 km udaljen od Zračne luke Rijeka
1,5 h vožnje udaljen od glavnog grada - Zagreba
otok Krk - mostom povezan sa kopnom

 

Malinska

Gradić Malinska je iznimno mjesto, bogate turističke prošlosti, smješteno u uvali na sjeverozapadnoj strani otoka Krka.
Razveselit će Vas podatak da je okruženo netaknutom prirodom, zelenilom i predivnim plažama, ali cestovno dostupno jer je udaljeno svega 15 km od Krčkog mosta pa stoga i vrlo dobro povezano s kopnom.
Današnja Malinska je turistički biser koji s ponosom čuva svoju ribarsku i pomorsku tradiciju, a gostima nudi bogatu gastronomsku ponudu. Posjetite ju u bilo koje doba godine. Ako se odlučite doći u proljeće ili jesen, očekujte mirise bujne otočne vegetacije. Ukoliko dolazite u neko drugo doba godine, dočekat će vas blaga zima i ugodno toplo ljeto.
Čisto more, uređene šljunčane i pješčane plaže okružene šumom i zelenilom zaštitni su znak Malinske. Međutim, ona nudi i neke druge sadržaje.
Pronađite predivnu šetnicu uz more, nazvanu Rajski put, s koje ćete ponijeti uistinu nezaboravne uspomene. Tijekom ljeta ne propustite neke od tradicionalnih manifestacija na kojima možete upoznati zanimljive lokalne običaje. Svakako posjetite Porto, obližnje mjesto u kojem se nalazi franjevački samostan ili razgledajte sakralnu zbirku samostanskog muzeja i crkvu Sv. Marije Magdalene. Posjet Malinskoj neće vas ostaviti ravnodušnim!