ADVENT U BRATISLAVI! Provedite adventsko vrijeme s Integralom uz 2 dana/1 noćenje s doručkom i wellnessom&spa u Hotel Crowne Plaza 4* i prijevoz autobusom iz Zagreba za samo 639 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ovoga Adventa počastite se ponudom putovanja na 2 dana sa 1 noćenjem u vrhunskom hotelu 4*, doručkom, wellness&spa i razgledima! Kupon vrijedi ovisno o odabranom datumu: 30.11.-01.12.19. / 07.-08.12.2019. / 14.-15.12.2019. / 21.-22.12.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan

Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u BRATISLAVU slijedi razgled grada: BRATISLAVSKI DVORAC – KATEDRALA SV. MARTINA - MICHAELOVA VRATA - STAROGRADSKI TRG – STARA VIJEĆNICA – PRIMACIJALNA PALAČA – SLOVAČKO NACIONALNO KAZALIŠTE. Smještaj u hotel. Ostatak popodneva slobodno za šetnju svečano ukrašenim središtem grada, posjete adventskim sajmovima, kupovinu u shoping centrima i posjete pubovima. U večernjim satima predlažemo opuštanje u hotelskom ZION Wellnes i Spa centru. Noćenje.

Vrhunski hotel u centru grada, bogati buffet doručak, besplatan Wi-Fi, besplatan ulaz u saune, bazene i fitness centar (6:30 h–22 h)!

2. dan

Bogati buffet doručak. Slobodno vrijeme za opuštanje u Wellness i Spa centru. Odjava iz hotela do 11:00 sati. Predlažemo odlazak autobusom do Devinske tvrđave, smještene na stijeni iznad ušća Morave u Dunav. 

Razgled tvrđave i uživanje u pogledu na okolicu. Po povratku u Bratislavu, slobodno vrijeme za  šetnju gradom ili kupovinu u trgovačkim centrima, koji rade nedjeljom. Odlazak iz Bratislave u 16:00 sati. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.