Doživite jesensko ruho Vrsara! Odmorite se zasluženo i uživajte u 3 dana/2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe i 1 dijete do 11,99 godina u turističkom naselju Belvedere 4*!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu su uključeni i vanjski parking i boravišna pristojba te korištenje unutarnjeg bazena u hotelu Pineta! Kupon vrijedi od 17.10. do 27.10.2019.

Resort Belvedere Vrsar Istra 

Vrhunski uređene 134 dvokrevetne sobe i 176 apartmana okruženi su lijepo oblikovanim vrtom i podijeljeni u 16 paviljona koji se penju uz blagu padinu, otvarajući prekrasan pogled na vrsarski arhipelag.

Moderni apartmani i sobe uspinju se uz blagu padinu, nudeći tako prekrasan pogled na vrsarski arhipelag, a udaljeni su tek nekoliko minuta hoda šetnicom uz more od Vrsara. Naselje nudi spektakularni bazen, sportove na vodi, bicikle za istraživanje okolice te čitavu paletu sportova u obližnjem sportskom centru.

Boravišna pristojba uključena u cijenu!

Iz elegantnih Superior dvokrevetnih soba s balkonom pruža se sjajan pogled na Vrsar i obližnje otoke ili park. Veličine je 21 - 29 m2, ima dva povezana ili odvojena kreveta, kupaonicu s tušem ili kadom, klima uređaj, telefon, hladnjak, sef, SAT TV, i sušilo za kosu. Ponuda vrijedi ISKLJUČIVO ZA DO 3 OSOBE - 2 OSOBE NA OSNOVNOM LEŽAJU + 1 DIJETE NA POMOĆNOM LEŽAJU. Dijete na pomoćnom ležaju do 11,99 godina besplatno, odnosno od 12 do 17,99 uz nadoplatu na licu mjesta. Ležajeve nije moguće dijeliti (ni osnovni ni pomoćni).

Board Restoran Belvedere omogućuje prehranu za pristaše raznih prehrambenih režima, vegetarijance i dijabetičare ili sportaše na pripremama. Svježe voće, najfinije marmelade, žitarice ili jaja pripremljena baš kako volite… Sve vas to čeka na terasi restorana u resortu Belvedere za doručak. I to s pogledom na more. Bogata bife ponuda toplih i hladnih jela u ponudi je i za večeru. U Resortu se nalaze i Restoran Lungomare, Pool Bar Belvedere, Belvedere Aperitiv Bar, Pineta Aperitiv Bar, slastičarnica Aroma, Trattoria Basilico i a la carte Restoran Riva.

Okružen pitomim brežuljcima i šumom, Vrsar je savršen za vožnju biciklom, pješačenje i druge sportske aktivnosti. Možete igrati tenis, košarku ili odbojku u obližnjem sportskom centru Porto Sole.