Odmor u listopadu uz rovinjski arhipelag i Crveni otok - Sv. Andrija! 3 dana/2 noćenja s Polupansionom za 2 osobe u Island Hotelu Istra 4* uz korištenje bazena, wellness & spa, prijevoz brodom...

53 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U cijenu uključeno i prijevoz brodom do centra Rovinja, besplatan parking na kopnu i boravišna pristojba! Boravak 1 djeteta do 11,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi od 19.10. do 27.10.2019.

Island Hotel Istra 4*

Nalazi se na otoku Sv. Andrija, poznatom i pod nazivom Crveni otok, koji je dio rovinjskog arhipelaga. O prijevozu i rasporedu vožnje možete saznati ovdje.

Uživajte u neograničenom korištenju wellness & spa zone i neograničenom korištenju unutarnjeg bazena!

S 326 prekrasnih soba hotel Istra jamči vam jedinstvenu udobnost u netaknutoj prirodi otoka Sv. Andrija. Svijetle i ugodne standard dvokrevetne sobe nude sve potrebne pogodnosti za savršen odmor. Veličina sobe je 17-23 m2, a ima bračni krevet (ili dva povezana ili odvojena kreveta), kupaonica s kadom ili tušem, sušilo za kosu, klima-uređaj, SAT TV, telefon, sef, minibar, balkon. Zbog ugodna ozračja te sobe će vam biti kao drugi dom.

Ponuda vrijedi ISKLJUČIVO ZA DO 3 OSOBE - 2 OSOBE NA OSNOVNOM LEŽAJU + 1 DIJETE NA POMOĆNOM LEŽAJU. Dijete na pomoćnom ležaju do 11,99 godina besplatno, odnosno od 12 do 17,99 uz nadoplatu na licu mjesta. Ležajeve nije moguće dijeliti (ni osnovni ni pomoćni).

Restorani i barovi

Odaberite 1 od tri tematskih ponuda hotelskog restorana ili provedite čarobnu večer na rustikalnoj terasi a la carte ribljeg restorana Lanterna. Stari morski vukovi znat će cijeniti ugođaj Old Captain's Cluba.

Wellness & spa centar

Zamišljen kao pravi mediteranski vrt relaksacije, Wellness centar Otok vrhunski je objekt za opuštanje s najsuvremenijim tretmanima površine 1600 četvornih metara, a tu je i zatvoreni bazen.