Ne propustite ADVENT u čarobnoj VENECIJI i PADOVI s Best Travelom na 2 dana s 1 noćenjem i doručkom u hotelu 3*/4*, autobusnim prijevozom, razgledima i pratiteljem za samo 499 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom, turističkog pratitelja tijekom puta, 1 noćenje s doručkom u hotelu 3*/4* u dvokrevetnim sobama u okolici Venecije ili Padove, razgledavanja prema programu, jamčevno osiguranje, troškove organizacije aranžmana. Kupon vrijedi isključivo za termin 14.-15.12.2019.


PROGRAM PUTOVANJA

1.DAN

Polazak iz Zagreba u 06:00 sata sa južnog parkirališta Gradskog poglavarstva. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju, uz kraća zaustavljanja. Mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu  ili Rijeci (Vrata Jadrana).

Dolazak na pristanište Punta Sabbioni u prijepodnevnim satima. Grupa će se ukrcati na brod pod nazivom te plovidba do otoka SVETI MARKO. Šetnja do TRGA SVETOG MARKA – DUŽDEVE PALAČE – MOSTA UZDISAJA – NOVIH PROKURATIVA – TORNJ SA SATOM – ULICE MARCERIE – MOSTA RIALTO – TRŽNICE.


Šetajući prelazimo  preko mnogobrojnih kanala,  mostova i malih trgova. Okruženi malim restoranima i kafićima te raznim suvenirnicama i trgovinama umjetnina  sigorno će te naći ponešto zanimljivo za sebe. Možda će vam se učiniti  da ste ušli u mali labirint ulica, nemojte brinuti jer svugdje po zgradama su natpisi koji vas vode u pravom smjeru.


Po završetku ugodne šetnje s pratiteljem putovanja  slijedi slobodno vrijeme za kupovinu, osobne programe.

Povratak vapporettom  do Punte Sabbioni. Ukrcaj u autobus i vožnja prema hotelu. Smještaj u hotel 3/4* u okolici Venecije. Noćenje.


2. DAN

Doručak i odjava iz hotela. Krećemo put Padove. Po dolasku u Padovu odlazak pješice do starog grada, SVEUČILIŠTA u Padovi i najstarijeg anatomskog kazališta na svijetu, razgled BAZILIKE sv. ANTONA i samostana sv. LEOPOLDA MANDIĆA  te gradskog trga Prato della Valle. Dolaskom na gradski trg zakoračili smo na sajam antikviteta. Slobodno vrijeme za razgledavanje na sajmu ili druge vlastite programe. Predviđeni polazak iz Padove oko 16,30 sati. Predviđeni dolazak u Zagreb u večernjim satima.