Regeneracija kože lica u studiju Geranij u Zagrebu! Uklonite mrtve stanice i stimulirajte proizvodnju kolagena i elastina dijamantnom mikrodermoabrazijom lica za samo 89 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža ! Ponuda uključuje: 1x mikrodermoabrazija lica sa pilingom, kremom i ampulom hijalurona sa 24k zlatom + masaža ruku ! Kupon se može iskoristiti do 15.01.2020.

Mikrodermoabrazija odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože, te se istodobno stimuliraju fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. 

Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama!

Dijamantna mikrodermoabrazija koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji se želi tretirati, ali i cilju koji se želi postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.