Jesensko i zimsko ruho Opatije! Wellness doživljaj na 3 dana/2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Remisens Premium Grand Hotel Palace 4* uz korištenje bazena, spa i relax zone...1049 kn!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u korištenju unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom; spa zone u wellness centru (prema raspoloživosti, za osobe starije od 16 godina) - finska sauna, turska sauna, relax zona... Odmorite duh i tijelo u idealnom prirodnom okruženju Opatije... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 20.12.19. do 23.12.19.

Remisens Premium Grand Hotel Palace (4*) -ex. Remisens Hotel Palace Bellevue

U Opatiji povijesna je zgrada smještena u centru grada koja odiše stilom i elegancijom. Hotel krase otmjeni interijeri, visoki stropovi i jedinstveni pogledi na more iz 196 soba i apartmana. Vizualno impresivan, uzdiže se iznad glavne opatijske ulice stvarajući vizuru koja je postala zaštitnim znakom ovog grada.

Remisens Premium Grand Hotel Palace od 2016. godine postaje jednom od perjanica Remisens branda na Opatijskoj rivijeri. Nove investicije obuhvaćaju preuređenje soba i zajedničkih prostorija, uz zadržavanje decentnog neobaroknog stila uređenja, novi wellness centar te proširenje i podizanje kvalitete sadržaja i usluge.

Novosti od 2018.

Remisens Hotel Palace Bellevue u 2018. ulazi s promjenama koje ga čine još boljim izborom za nezaboravan odmor na moru. Ovaj opatijski dragulj u 2018. postaje dio brenda Remisens Premium i mijenja ime u Remisens Premium Grand Hotel Palace. Samim time hotel proširuje i podiže kvalitetu usluge, nudi dodatne pogodnosti u Premium smještajnim jedinicama, te raspolaže punionicom za električna vozila (Tesla Destination Charger).

Usprkos starinskom šarmu, Remisens Premium Grand Hotel Palace u Opatiji nudi suvremene sadržaje – primjerice unutarnji bazen s grijanom morskom vodom – za savršenu kombinaciju prošlosti i sadašnjosti. Popularan zbog svojih zabavnih sadržaja, hotel ima plesnu terasu. I zaista, na samo nekoliko koraka od Slatine, središnje gradske plaže, Remisens Premium Grand Hotel Palace u Opatiji zauzima položaj koji je gotovo nemoguće nadmašiti.

Povijesni hotel

Remisens Premium Grand Hotel Palace monumentalna je građevina u povijesnom središtu Opatije. Njegova carska arhitektura, izgrađena u stilu neobaroka i secesije, odiše atmosferom austrougarske rivijere s kraja 19. stoljeća.

Hotel krase balkonske ograde od kovanog željeza i ukrasni motivi podmorskog svijeta na tornjićima iznad krovne strehe. Već je i sam pogled na vanjštinu ovog hotela dovoljan da shvatite kakvu je ulogu ovaj hotel imao nekad i sad.
Remisens Premium Grand Hotel Palace – Opatija: uživajte u stilu, eleganciji i šarmu i budite u centru događanja u Opatiji. 

Wellness & Spa

Novo renovirani Wellness & Spa centar Remisens Premium Grand Hotela Palace raspolaže velikim unutarnjim bazenom s grijanom morskom vodom te mirnom oazom odmora – Relax zonom. Iskoristite blagodati finske ili turske saune i upoznajte šaroliku lepezu vrhunskih masaža i beauty tretmana. Gostima hotela potpuno besplatno na raspolaganju stoji fitness centar s novom opremom.