Božić na Kvarneru uz odmor u Remisens Hotelu Marina 4* u Mošćeničkoj Dragi uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom, piće uz večeru, bogati Wellness&SPA, sve za 2 osobe i samo 969 kn!

26 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 6 godina starosti na osnovnom krevetu sa roditeljima u sobi! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 23.12.19. do 29.12.19.

Remisens Hotel Marina 4* u Mošćeničkoj Dragi smješten je uz more i predstavlja idealan izbor za obiteljski odmor na Opatijskoj rivijeri. 

Dodatne pogodnosti: korištenje unutarnjeg bazena s grijanom morskom vodom; korištenje spa zone u wellness centru, whirlpool, relax zona; fitness.

Hotel se nalazi u blizini poznate dugačke šljunčane plaže i nudi izvrsne sadržaje posebno prilagođene obiteljima uključujući prostrane povezane sobe. Iskoristite prednosti ponude Family All Inclusive Light koja uključuje obroke i pića iz šankomata uz ručak i večeru  tijekom cijelog boravka.

Remisens Hotel Marina nudi zabavu za svakoga s bogatom ponudom sportova na moru i rekreacijskih aktivnosti. Provedite nezaboravan dan sudjelujući u organiziranim programima animacije za cijelu obitelj. Za najmlađe tu su mini klub i dječje igralište. Odraslima je na raspolaganju wellness i spa centar Five Elements za bijeg od svakodnevice i potpunu obnovu energije.

Remisens Hotel Marina nalazi se na Opatijskoj rivijeri i nudi brojne mogućnosti zabave. Ljubiteljima sporta na raspolaganju su dva osvijetljena travnata teniska terena i brojne pješačke i biciklističke staze.