Ne propustite čaroban i nezaboravan Advent u Mariazellu i Grazu sa Best Travelom! Jednodnevni izlet s autobusnim prijevozom iz Zagreba uz turističkog pratitelja i razgledi za samo 175 kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Mariazellu je postavljen najveći božićni vijenac - promjera 12 metara i težak 5 tona - kuća sagrađena od medenjaka i jaslice sa pravim životinjama! Kupon vrijedi za odabrani termin: 07.12(RASPRODANO!). ili 21.12.2019.(OTKAZANO!)

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak je s autobusnog kolodvora u Zagrebu, peroni 502-506, u 6:00 sati. Slijedi vožnja autocestom keroz Sloveniju te dalje Austrijom, uz kraće zaustavljanje radi odmora. 

Dolazak u  najveće austrijsko  marijansko svetište, “Gospe od Mariazella”. U Mariazellu posebnu pažnju posvećuju u vrijeme adventa.  Na trgu ispred bazilike posvećene rođenju Djevice Marije u ovo je doba puno štandova s kojih se širi miris medenjaka, cimeta, kuhanog vina... Najveći božićni vijenac promjera 12 metara i težak 5 tona, kuča sagrađena od medenjaka, jaslice sa pravim životinjama. Iz pošte svakako možete poslati božićne čestitke svojim najdražima. Slobodno vrijeme za uživanje u adventu do polaska prema Grazu. 

U poslijepodnevnim satima krećemo put Graza.

Dolaskom u Graz odlazak do centra grada uz pratitelja putovanja, šetnja gradom i kraće slobodno vrijeme prije polaska. Polazak za  Zagreb u 17,30. Dolazak se  očekuje u večernjim satima.