Ne tražite dalje!!! Božić je jako blizu! Imamo idealnu poklon ideju za Vaše najdraže - voucher na dar u vrijednosti 400kn za usluge u Centru ljepote Trinity u Ilici za samo 179kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na izboru su Vam razne masaže, ručna limfna drenaža, bodywork, kranio-sakralna tehnika, refleksoterapija, manikura, pedikura i depilacija (vosak, šećerna pasta i IPL). Cijena uključuje : Vaucher u iznosu od 400 kn na bilo koju uslugu salona za samo 179 kn! Rok iskoristivosti kupona je 21.01.2020.

Gdje se nalazimo ?

Nalazimo se u Ilici 62, u prostranom moderno uređenom potkrovlju. Mala oaza smirenosti i topline u samom centru grada.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: 095 3703 981, uz KOD i ID kupona po primitku.

DOBRODOŠLI U NAŠ MALI RAJ

Kako kvalitetno ispuniti vrijeme u Zagrebu?

Tražite nova i zanimljiva događanja i sadržaje za sebe i svoje najdraže?

U Zagrebu se nedavno otvorio kreativan kolaboracijski studio koji nudi mnogo zanimljivog sadržaja. Mi smo tim od troje koji ima sve što vam je potrebno za podizanje kvalitete života na različite načine.

Ako ste umorni od posla i želite se opustiti, imamo za vas više vrsta masaža koje će pomoći vašem tijelu da se regenerira i predahne od stresnih situacija.

Nudimo vam: medicinsku masažu s trigger točkama, bodywork (antistres opuštajuću masažu), ručnu limfnu drenažu (tehniku posvećenu izbacivanju viška tekućine i toksina iz tijela), kranio-sakralnu tehniku (nježnu tehniku koja manipulira leđnom moždinom i otpušta zategnute fascije u predjelu lubanje i duž kralježnice), refleksoterapiju (specijalnu tehniku koja se radi na stopalima u svrhu energiziranja svih meridijana) te usluge manikure, pedikure i depilacije (vosak, sugaring i IPL)

Osjećate li se fizički slabo tijekom dana ili u određenom periodu u danu? Želite se ponovno osjećati fit? Budite li se ukočeni?

Vjerojatno vam je potrebno više kretanja jer smo mi bića stvorena za kretanje. Uz današanji sedentarni način života zanemarujemo svoje osnovne potebe. Vježbanje, istezanje, jačanje stabilizacijskih mišića, učenje pravilnih obrazaca kretanja, popravak posture, svjesno disanje i još mnogo toga je ugrađeno u naš rekreacijski program koji svoje temelje ima u yogi i pilatesu, ali i poštivanju tijela pojedinca. Treninzi mogu biti grupni ili individualni – ovisno o vašim željama.

Osjećate potrebu da se izrazite na umjetnički način? Imate dijete koje je talentirano za crtanje ili slikanje? Oduvijek ste željeli nacrtati portret drage osobe?

Art program je program za djecu i odrasle pod vodstvom profesora likovne umjetnosti ili crtaca, animatora. Za najmlađe to su likovno-kreativne radionice, za učenike program je koncipiran kao priprema pred prijemne ispite za ALU (Akademija likovnih umjetnosti), a za odrasle osobe program je art terapija - otkrijte svoje unutarnje potencijale, koristite umjetnost za izražavanje neprocesuiranih emocija i unaprijedite svoj osobni razvoj. Dob nije granica, granica je u našoj glavi. Umjetnički program može biti grupni ili individualan, prema želji pojedinca. Uz to caj je osiguran za okrepu i opuštanje u pauzama likovnog izražavanja.

Osjećate se blagoslovljeno i sretno sa svojom obitelji? Dobili ste prinovu? Sudjelujete na važnom životnom ili poslovnom događaju?

Naše će kamere zabilježiti sve vaše posebne trenutke kao trajnu vrijednost i dragu uspomenu. Oprema koja se koristi za snimanje je profesionalna, a snimke su visoke kvalitete (4K kamera i dron Mavic 2 air pro). Editiranje je uključeno, završni produkt može biti film, reklamni (kratki) film ili serija fotografija. Može se snimati vani na otvorenom, u vašem prostoru ili u našem specijaliziranom studiju ispred green screen pozadine. Vi birate, mi ostvarujemo. Snimamo i obiteljske umjetnicke fotografije, ali i fotografije namjenjene za prodaju artikala ili proizvoda, hrane i slično. Osim toga djelatnost studija je i snimanje reklamnih promo spotova za firme i obrte, poduzeca, muzickih spotova i materijala prema dogovoru sa klijentom.

Koliko dobijem za uloženo?

Naše su cijene pristupačne, zauzvrat dobivate vrhunsku uslugu napravljenu sa žarom jer je uspjeh naša glavna motivacijska niz vodilja. Uvijek vas čekaju topli čaj, keksići, ugodna atmosfera i lijepi trenuci uz uvijek vedar trojac koji vas dočekuje s poštovanjem i profesionalno.