Bogati zimski praznici u Termama Jezerčica! 2 dana/1 noćenje u Exclusive mobilnoj kućici uz fitness, bazene s termalnom vodom, sve za 4 osobe i 2 djeteta do 12 godina...Super cijena - 739kn!

33 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Donja Stubica s blagom klimom i prekrasnim krajolicima neodoljivo je mjesto za odmor, ali i sve privlačnije mjesto za miran obiteljski život! Ponuda se može iskoristiti isključivo od 06.01.20. do 20.01.20.

Ponuda uključuje i besplatnu opremu za individualno nordijsko hodanje, šetnju gradom labirinata, neograničeno korištenje unutarnjih bazena s termalnom ljekovitom vodom, 10 % popusta na sve usluge Wellness i Spa centra iz redovne ponude!

Oprez stižu zimski praznici, idealna ponuda koju ne želite propustiti ove zimske sezone! Želite uživati u zimskim radostima grudanja,sanjkanja,dugih šetnji čistim zrakom,pritom boraviti u toplom krevetu , imamo rješenje ovih zimskih praznika . Idealna ponuda za idiličan zimski ugođaj jos idealnijih zimskih praznika.

Kamp Terme Jezerčica

U zagrljaju prirode s ugodnim podnebljem u kampu Terme Jezerčica možete kampirati tijekom zimskih praznika i uživati u okruženju bijeline i ugodnih radosti sezone. Kamp je smješten uz sam Hotel Terme Jezerčica u srcu Hrvatskog zagorja, na izvoru termalne vode u Donjoj Stubici.Opremljen grijanim centralnim sanitarnim objektom s privatnim kupaonama, suvremenim priključcima na parcelama za auto kućice i prostoru za kampiranje te moderno opremljenim mobilnim kućicama, „Terme Jezerčica“ su odličan izbor za sve one koji traže vrhunski kamp u kontinentalnom dijelu Hrvatske.

Kućni ljubimci su dobrodošli te je za njihovo pranje i sušenje napravljen poseban prostor.

U paketu je uključeno i : početno i završno čišćenje + posteljina i ručnici + potrošnja električne energije, vode i grijanja + svi aparati i namještaj u kućici i na terasi + neograničeno korištenje fitness centra + besplatni wi-fi u kampu i hotelu  + besplatan parking izvan kampa!


Kamp je idealan za obitelji i goste željne aktivnog odmora u netaknutoj prirodi. Bogat izbor sportsko-rekreacijskih sadržaja i animacijski program jamče da nikome neće biti dosadno. Za najmlađe, u kampu su uređena dječja igrališta. Za to vrijeme roditelji mogu bezbrižno uživati u odmoru u prirodi,sanjkanju /skijanju /dugim šetnjama , nekom od wellness programa ...Pristup unutarnjem prostoru Vodenog parka za sve goste kampa je besplatan.
Bogata gastro ponuda Hotela Terme Jezerčica u čijem se sklopu nalazi kamp učinit će vaš odmor kompletnim.


Mobilna kućica

Suvremeno opremljene mobilne kućice idealno su rješenje za sve ljubitelje kampiranja.Kućice su veličine 36 m² + 18 m² natkrivene terase ( 4+2).


Opremljenost: 2 kupaone (WC i tuš), 1 spavaća soba s bračnim ležajem, 1 spavaća soba s razdvojenim ležajevima, dnevni boravak s dodatnim rasklopivim ležajem, kompletno opremljena kuhinja ( hladnjak, indukcijska ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica ), klima, IPTV, LED TV , WI-FI, terasa sa sjedećom garniturom .


Dodatni sadržaj:
Bogata gastro ponuda;veliki unutarnji  Vodeni park,wellness i SPA centar u sklopu hotela Terme Jezerčica,dječje igralište, zabavni park

Wellness centar
Iz bogate ponude masaža tradicionalnih istočnjačkih tehnika, zapadnjačkih antistres masaža te ostalih programa njege tijela i lica svaki će pojedinac pronaći nešto za sebe.


Wellness centar hotela Terme Jezerčica nudi veliki izbor masaža zapadnh tehnika poput medicinske masaže, antistresne masaže, sportske masaže, kalifornijske masaže, anticelulitne masaže te limfne drenaže. U svim wellness tretmanima koriste se ulja najviše kvalitete, a sve masaže izvode školovani medicinski fizioterapeuti.


Novost i posebnost je naša autohtona masaža Terme Jezerčica sa ručno rađenim biljnim tamponima. Nudimo Vam i prirodne “home made” pilinge tijela sa travama, morskom soli i smeđim šećerom. Iz ponude izdvajamo individualnu medicinsku gimnastiku sa fizioterapeutima i Hammam (turski ritual pranja tijela uz piling i masažu sapunicom).


Restoran Terme Jezerčica
Prepustite se izvrsnim okusima domaće i međunarodne kuhinje uz bogati izbor vrhunskih domaćih vina u ugodnoj atmosferi hotelskog restorana. Restoran hotela Terme Jezerčica može primiti do 200 osoba te je idealno mjesto za organizaciju svečanih večera i domjenaka. U hotelskom restoranu se svakodnevno poslužuje buffet doručak, ručak i večera za goste hotela kao i za vanjske goste.
U ponudi restorana je i a la carte sezonska ponuda s autohtonim jelima pripremljenim po tradicionalnoj zagorskoj recepturi strane šefa kuhinje i njegovog tima.


Donja Stubica i Gupčev kraj su zasigurno najzanimljivija povijesno urbanistička cjelina sjeverne hrvatske.Donja Stubica je grad s velikom tradicijskom vrijednosti. Bogat kulturni sadržaj i povijesno-spomeničko nasljeđe čine Donju Stubicu, gradom s prepoznatljivim identitetom, a zajedno s blagom klimom i prekrasnim krajolicima čine je neodoljivim mjestom za odmor, ali i sve privlačnijim mjestom za miran obiteljski život.