Uživajte u zimskim danima u novom hotelu ORANGE u Sarajevo! Odmorite 3 dana/2 noćenja s bogatim doručkom za 2 osobe uz uključeni parking i Wi-Fi, sve samo za 719 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Istražite Sarajevo u njegovom punom sjaju te boravite u novom hotelu Orange na Ilidži! Ponuda vrijedi za dvije osobe koje će odsjesti u dvokrevetnim sobama, u cijenu je uračunat bogat doručak koji će upotpuniti Vaše zadovoljstvo! Kupon vrijedi do 31.01.2020. osim za termin Nove Godine od 31.12- 02.01.2020.

HOTEL ORANGE

Novi hotel nalazi se u Sarajevu - Ilidža. 
Objekt vam nudi i svoj restoran. 
Svaka soba ima TV ravnog ekrana. Sve sobe imaju i vlastitu kupaonicu s kadom ili tušem. Imaju besplatni kozmetički pribor i sušilo za kosu. 
Resort sadrži recepciju otvorenu 24 sata i frizerski salon.

Ponuda uključuje besplatan WiFi i privatno parkiralište!

GRAD SARAJEVO

Svakako u glavnom gradu BiH, prošečite žilom kucavicom Sarajeva i glavnom turističkom atrakcijom, Bašćaršijom.  Baščaršija je stara sarajevska čaršija i povijesni i kulturni centar grada, izgrađen u  15. stoljeću kad je Isa-beg Ishaković osnovao cijeli grad. Riječ Baščaršija potiče od riječi "baš", koja znači "glavna" na turskom, tako da Baščaršija znači "glavna čaršija". Na Baščaršiji se nalazi nekoliko važnih povijesnih objekata, poput Gazi Husrev-begove džamije i sahat-kule.

Ne propustite i Vrelo Bosne, Izvor  rijeke Bosne i jedan od najpoznatijih obilježja Bosne i Hercegovine. Vrelo Bosne se nalazi na periferiji Sarajeva, pored Ilidže. Jedno od najpoznatijih scena prirodne ljepote u regiji smješteno je u metro području Sarajeva. Dosta životinja se nalazi u parku, poput patki i labudova. Tu su također druge zanimljivosti, poput fijakera, mjesta za izlet i restorana.

Što posjetiti u Sarajevu: Vrelo Bosne, Tunel spasa , Baščeršija, Bjelašnica, Trebević i trebevićka žičara. Uz dodatnu naknadu hotel nudi organizirane ture po gore navedenim lokalitetima. Više informacija na recepciji hotela.