Zimski odmor u srcu Baranje u luksuznom Hotelu Lug 4*! 3 dana/2 noćenja s doručkom, večerom dobrodošlice s baranjskim specijalitetima, korištenje bicikala i degustacija vina, za 2 osobe!

12 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prije kupnje kupona odaberite želite li tjednu ili vikend opciju! Pobjegnite od užurbane svakodnevice u baranjsku oazu mira, zlatna polja, odmorite od vreve i napunite baterije uz izvrsnu ponudu Hotela Lug 4*. Kupon vrijedi do 29.02.20., osim za vrijeme Nove godine 28.12.19.-02.01.20.

Istražite život, tradiciju i običaje prekrasne Baranje te provedite nezaboravan odmor s partnerom ili prijateljima u luksuznom hotelu s četiri zvjezdice, Hotelu Lug. Izvrsna domaća kuhinja hotela razbudit će vaša osjetilna nepca, a vrhunsko uređenje soba priuštit će Vam intimu i mir kakvu svi potajno priželjkujemo. Opustite se od stresne svakodnevice i razbudite svoja nepca uz čašu vrhunskog vina, na raskošnoj večeri u srcu Baranje.

Također, u blizini Hotela Lug nalazi se Sportsko-rekreacijski centar Kneževi Vinogradi - olimpijski bazen 25x50 m, mali dječji bazen 8x8 m, tobogan i dječje igralište.

Poklonite partneru spektakl u Baranji, probudite usnule emocije i provedite nezaboravan vikend uz izvrsnu ponudu Hotela Lug.

Luksuzni Hotel Lug 4* smješten je u neposrednoj blizini parka prirode i zoološkog rezervata Kopački rit, te na samo par minuta vožnje od poznatog lovišta i dvorca Tikveš. Unatoč prekrasnoj mirnoj prirodi, nalazi se samo 15 minuta vožnje od gradske vreve i centra grada Osijeka. Svojim gostima trude se ponuditi jedinstvenu kombinaciju ladanjskog mira i nedirnute prirode u posebno uređenim sobama s masivnim namještajem, koje su u skladu sa najvišim standardima danas te potpuno opremljene minibarovima, velikim LED televizorima, direktnim telefonskim linijama i WiFi internetom.

Hotel Lug sadrži: a la carte restaurant, vinski podrum, teniske terene, konferencijsku dvoranu, salu za vjenčanja, konjušnicu i konje, opremu za karaoke, privatna parking mjesta, veliko dvorište i sjenice.

Sve sobe su opremljene sa slijedećim: veliki televizor ravnog ekrana sa bogatim izborom TV programa, Onity sef veličine za laptop, tihi Kleo mini bar sa bogatim izborom pića, grickalica i slastica, besplatni Wi-Fi internet velike brzine, direktna telefonska linija sa povoljnim cijenama razgovora i sustavom automatskog buđenja, fen za kosu i visoko kvalitetna kozmetika za tijelo i kosu (LUX i DOVE).