Bajka koja još uvijek živi! Bogati paket za dvoje u Kraljevskom selu Kotromanićevo u Doboju/BIH uz noćenje s tradicionalnim doručkom, + pregršt dodatnih sadržaja uz 65% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ambijent koji ostavlja bez daha! Iskoristite ovaj bajkoviti ambijent za odmor, bilo da ste u tranzitu ili idete u namjeri da jednostavno uživate u predivnoj prirodi, jedinstvenoj arhitekturi i interijeru drvenih brvnara u "Kraljevskom selu Kotromanićevo" - Etno naselje Doboj u Bosni i Hercegovini!

Ponuda uključuje:

2 dana, 1 noćenje za dvije osobe sa tradicionalnim doručkom
besplatno iznajmljivanje viteških kostima i rekvizita za potrebe fotografiranja i snimanja (mačevi, štitovi, sjekire, krune, kacige, buzdovani, odore, kostimi, helembarde itd)
besplatno korištenje terena za odbojku u pijesku i mali nogomet
besplatno korištenje dječje igraonice. 

Kraljevsko selo nalazi se 20 km od Doboja prema Derventi, 45km od granice s Hrvatskom (Slavonski Brod). Predstavlja pravi ambijenit za tranzitni odmor, uživanje u starinskom kraljevskom ambijentu i staroj arhitekturi bosanskih krajeva srednjovjekovne Bosne.


Selo raspolaže sa 15 ležaja u drvenim klimatiziranim kućama građenih od prirodnih materijala. Kuće su prilagođene starinskoj arhitekturi, ali i suvremenim turističkim sadržajima.

Opremljenost kuće:
mali dnevni boravak,
spavaća soba,
toalet,
kupaonica s tuš kabinom,
AC, SAT TV,
dvorište s roštilj mjestom,
wi fi u glavnom objektu.

Selo ima i dječji park/igraonicu s ljuljačkama, klackalicama, mrežama za penjanje, igraonicom u pijesku itd. Moguće je poručiti usluge relax masaže u drvenu kućicu (doplata 10 eura po osobi pola sata).Restoran
U okviru turističkog etno naselja Kraljevsko selo Kotromanićevo nalazi se jedan od najboljih restorana tradicionalne kuhinje na dobojskoj regiji. Jedinstven po arhitekturi sa mnoštvom artefakata i replika srednjovijekovnih grbova, štitova, mačeva i antikviteta, interijer restorana podsjeća na starinsku kraljevsku kuću u kojoj će sva čula uživati tokom degustacije tradicionalnih jela pripremljenih po drevnim recepturama ove regije.Uživajte u životu
Šetnja po netaknutoj prirodi brežuljkastih predjela Vučjaka, posjete srednjovjekovnim tvrđavama u okruženju (Doboj, Modriča, Maglaj, Tešanj, Slavonski Brod), organizacija viteških turnira i srednjovijekovnih večera, organizovan lov sa lokalnim udruženjima, lovačka druženja, ribolov na rijeci Bosni, Veličanki i Ukrini, paragliding na Ozrenu, Mountain Bike ture po Preslici, Ozrenu, Vučjaku i Krnjinu, Paintball na Preslici, fotografiranje u kostimima princeza i vitezova, srednjevjekovni performansi viteškog mačevanja, specijalni programi za ekskurzije, wellnes u Banji Vrućici ili mogućnost izbora relax masaže u vašoj sobi.