NOVA GODINA u Trogiru! 1, 2 ili 3 noćenja u Apartmanima Medena i doček sa svečanom večerom i nastupom GIULIANA i benda u Hotelu Medena, sve za 2 osobe i već od 1799 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! U ponudi dočeka u Hotelu Medena 31.12. očekuje Vas: svečana večera (+ aperitiv!) uz nastup Giuliana i benda! Kupon se može iskoristiti u periodu od 29.12.2019. do 02.01.2020.

APARTMANI MEDENA udaljeni su 2000m od starog ribarskog sela Seget Donji (povezani šetnicom - lungomare), 4 km od Trogira - grada muzeja, riznice kulturno - povijesnih spomenika, zaštićen pod UNESCO-om. Udaljeni su 7 km od zračne luke i 30 km od Splita.

Apartmani Medena raspolažu s 260 apartmana čija je službena kategorizacija tri zvijezdice. Smješteni su u okruženju borove šume i tipične mediteranske vegetacije (kadulje, lavande, ružmarina) prikladne za odmor i liječenje, osobito dišnih organa. U apartmanskom naselju se nalazi: recepcija (sef), aperitiv bar, restoran, dalmatinska konoba, mjenjačnica, supermarket, praonica i peglaonica rublja.

APARTMANI

Svi apartmani su kompletno opremljeni posuđem za kuhanje, priborom za jelo, filter caffe aparatima, mikrovalnom pećnicom, posteljinom i ručnicima – sve prema broju ležaja. Također apartmani su opremljeni: klima uređajima (hlađenjem – grijanjem), SAT TV, telefonom.Apartmani su orijentirani prema moru. Parkirna mjesta su pored apartmana.

U sklopu naselja nalazi se i 324 000 m2 prekrasne borove šume i mediteranskog raslinja unutar koje je moguće provoditi razne sportsko- rekreacijsko- zdrastveno- edukativne aktivnosti: hodanje, nordijsko hodanje, trčanje, vožnja biciklom - MTB, škola u prirodi, vježbe disanja, yoga, itd.

Svečani doček Nove 2020.g. od 21:00h u restoranu Hotela Medena: novogodišnja svečana večera uz Giuliana i bend koji će zabavljati do ranih jutarnjih sati!