Mogućnost prijevoz autobusom iz Zagreba ili iz Rijeke uz nadoplatu! Tradicionalno francusko skijaško središte sa puno sadržaja i ponuda nakon skijanja (restorani,barovi, night klubovi, kuglane, klizališta, pubovi). Iz samog mjesta se dižu gondole na tri brda visine do 3000 m i 150 km skijaških staza. Kupon možete iskoristiti isključivo za ovo putovanje i odabrani datume od 04-11.01.2020!

Goelia Les Chalets Valoria*** – Valloire

Apartmanska kuća se nalazi 300 m od najbliže gondole (ski in- ski out sistem) i 600 m od središta mjesta do kojeg vozi i besplatan ski bus. Naselje ima parkiralište, garažu uz doplatu, wifi (besplatno na recepciji), spremište za skije.

 Svi apartmani imaju balkon, opremljenu kuhinju sa kuhalom za vodu i kavu, hladnjak, mikrovalnu pećnicu, kupaonicu, odvojeni wc.

Mogućnost nadoplate za organizirani prijevoz autobusom iz Zagreba ili Rijeke!

Kupon vrijedi za 6 osoba!

Tip apartmana:Apartman za 6 osoba (35-40 m2): 2 spavaće sobe  (1 sa bračnim krevetom i 1 sa dva odvojena kreveta, obično na kat) + dnevno spavaći prostor s krevetom na razvlačenje za dvije osobe, kuhinjska niša,wc,kupaonica.

Skijališta Valmenier i Valloire zajedno čine peto najveće skijaško područje u Savojskim Alpima – Galibier Thabor. Nalazi se u dolini Maurienne na granici sjevernih i južnih Alpa, izmedu najpoznatije francuske ski područja 3 Doline i italijanske granice.

Krajem 80-ih godina prošlog stoljeća su novim žicarama povezana ova dva skijališta, stvarajući moderan ski centar Galibier-Thabor sa više od 150 skijaških staza na nadmorskoj visini od 1430-2600 m/nv. Domen Galibier-Thabor je podijeljen na tri sektora, a većina (70%) skijaških staza se nalazi iznad 2000 m/nv što je dodatna garancija za dobre snježne uvjete.

Valmeinier se sastoji od dva naselja: Valmeinier 1500 sa drevnim kamenim kućama tipičnim za ovo područje. Valmeinier 1800 je novo moderno naselje, dobro integrirano u okolni alpski pejzaž. Brojne rezidencije su izgrađene od drveta i kamena u stilu tradicionalne Savojske arhitekture.

Skipas je jedinstven za celu oblast Galibier-Thabor i ne postoji parcijalni skipas za pojedinačna skijališta. Iz obližnjeg mjesta Orelle se može žicarom stići i do čuvenog Val Thorensa uz doplatu za ski pass i pri tome skijati i provesti dan u ski oblasti Tri doline sa 600 km skijaških staza.

KARAKTERISTIKE SKI CENTRA GALIBIER – THABOR (VALMEINIER + VALLOIRE):

Nadmorska visine 1430m do 2600 m/nv

Po primitku kupona obavezno ih treba poslati na besttravel@besttravel.hr, kao i mail adresu na koju želite da vam stižu obavijesti o putovanju.