PodržimoNaše

Poklonite idealan poklon i oživite svoje uspomene uz foto knjigu u veličini i dizajnu po Vašem izboru već od 82kn! Za svakih 4 kupljene knjige dobivate jednu GRATIS!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite beživotne digitalne fotografije koje vam leže na računalu za izradu foto knjige u veličini po izboru uz Vaš dizajn te mogućnost unošenja teksta i pozadina kakve želite!

Studio PhotoClick24 daje Vam nevjerojatnu mogućnost izrade Vaše jedinstvene foto knjige

Ponuda uključuje: izbor između 3 foto knjige 

    Opcija 1: Mala foto knjiga - 21x15cm, 40 str 
    Opcija 2: Srednja foto knjiga - 21x21cm, 40str 
    Opcija 3: Velika foto knjiga - 21x30cm, 44 str 


Karakteristike: 
170 gr foto papir, položena knjiga, tvrde korice 2mm , sjajno plastificirane, spiralni metalni uvez.

Knjigu kreiraju kupci sami putem našeg "on line programa", nije potreban nikakav download ili instalacija programa. Program je jednostavan i ima dosta templatea, kupac može sam izabrati izgled korica, broj stranica, broj i veličinu fotografija 

Možete dodati:  tekst, pozadinu ili ilustracije.

Foto knjiga idealan je pokon! Iskoristite ovu nevjerojatnu priliku da oduševite sve svoje voljene jer za svake 4 kupljene knjige, 1 knjigu dobivate GRATIS!


Za kupce koji ne žele, ne znaju ili nemaju vremena možemo složiti knjigu, dovoljno je da svoje fotografije pošalju na info@photoclick24.hr i dizajner će složiti knjigu. Usluga se dodatno plaća 50,00 kn (direktno PhotoClick24-u po zahtijevu).


Nakon kupovine, potrebno se javiti na info@photoclick24.hr kako bi Vam povratno PhotoClick24 poslao kod za popust na web stranici i daljnje upute oko izrade i naručivanja foto knjige.