Idealan i harmoničan odmor za cijelu obitelj! Obiteljski hotel Harmony poziva Vas u predivno Sarajevo na 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2, 3 ili 4 osobe već od 669 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina u postojećem krevetu GRATIS! Kuponi se mogu spajati, stoga ne propustite priliku za potpunim i dužim odmorom! Kupon vrijedi do 25.03.20.

Ako je Sarajevo Vaša destinacija onda je Harmony pravo mjesto za Vaš boravak!

Specijalno !!! Svakog gosta očekuje piće dobrodošlice - čaša vina Vinarije Vilinka ! Vinarija Vilinka : dobitnici "decanter" nagrade na prestižnom natjecanju u Londonu. Vino koje je pio papa prilikom dolaska Sarajevu. Sorte vina : Žilavka i Blatina autohtone vrste koje rastu samo u BiH .

Nalazimo se na Vracama, udaljeni tek 3 kilometra od gradskog jezgra Baščaršije. U blizini našeg objekta su i OHR, brojne ambasade, međunarodni aerodrom, stadion Željezničara, poslovni centar Marijin dvor kao i olimpijske planine.

Obiteljski hotel ima 15 soba, a svaka soba vlastitu kupaonicu, TV uređaj, Wi-Fi i klima uređaj.

Započnite jutro uz šalicu kave uz predivan pogled na grad Sarajevo... Doručak je na bazi švedskog stola uz veliki izbor svježih i zdravih namjernica.

Harmony je nastao kao ideja udruživanja znanja porodice Buljugić koja već 5 desetljeća uspješno posluje u oblasti ugostiteljstva i hotelijerstva.

Vinarija Vilinka :

Dobiticni "decanter" nagrade na prestižnom natjecanju u Londonu.Vino koje je pio papa prilikom dolaska u Sarajevu. Sorte vina : Žilavka i Blatina autohtone vrste koje rastu samo u BiH 


Sarajevo je idealan grad za istraživanje različitih kultura koje se isprepliću u jednu cjelinu, njegovih gurmanskih specijaliteta, upoznavanje znamenitosti i druženje s ljubaznim stanovnicima!

To je grad u kojem se svatko osjeća kao kod kuće, čak i kada prvi put boravi u njemu! Poznat nam je iz filmova, pjesama, TV serija, književnih djela... Sve te dobre vibracije koje prenosi Sarajevo, teško je opisati, a da nešto ne ostane nedorečeno. Zato dođite u Sarajevo! Vodimo vas u hotel Hayat u kojem će vas ugostiti, brinuti se za vas i truditi se da vam ugodne u svim vašim željama. 

Što posjetiti u Sarajevu? 

Baščaršija - stari dio Sarajeva, koji je u osmansko doba bio žila-kucavica grada i epicentar gotovo svih bitnijih društvenih događanja. 

Istok i Zapad - postoji jedinstveno mjesto u Sarajevu -  linija gdje se sudaraju, dodiruju i spajaju Istok i Zapad. Ne samo kao strane svijeta, već i kao civilizacije. 

Rijeka Miljacka - protječe sredinom Sarajeva, dijeleći grad na dvije polovine - južnu i sjevernu. Obale Miljacke povezane su mostovima od kojih svaki ima za ispričati jedinstvenu priču.