Odmor uz atrakcije Ljubljane! Predahnite na 2 dana/1 noćenje s buffet doručkom za dvoje u Radisson Blu Plaza Hotelu uz korištenje fitnessa i 30 % popusta za Atlantis - vodeni grad...za 676 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda se može iskoristiti isključivo do 29.02.20. i svi vikendi u ožujku, sukladno raspoloživosti.

U cijenu je uključeno i : 30% popusta za Atlantis - vodeni grad, besplatno korištenje fitnessa i besplatan WI-FI!

Radisson Blu Plaza
Ostanite u hotelu Radisson Blu Plaza u Ljubljani za ugodan i praktičan odmor ili poslovno putovanje u glavnom gradu Slovenije. Lako doći do hotela od zračne luke i željezničke stanice i uživati ​​u pješačkoj udaljenosti od brojnih povijesnih znamenitosti grada. Raskošne sobe i gurmanske obroke obećavaju dom izvan kuće. 


Izgrađen 2012. Radisson Blu Plaza Hotel nalazi se u ljubljanskoj šoping, zabavnoj i poslovnoj četvrti BTC i nudi a la carte restoran, sobe za sastanke i teretanu. Gosti mogu uživati i u 300 metara udaljenom Vodenom parku Atlantis.

Približna veličina sobe: 28 m 2 
Maksimalan broj gostiju: 2 (dodatni ležaj može se zatražiti po raspoloživosti)


Standard sobe

Naše standardne sobe pružaju dovoljno prostora i pogodnosti za ugodan boravak u gradu. Dobro spavajte s ortopedskim madracima i antialergijskim jastucima. Praktični sadržaji poput kadom ili tušem, kozmetičkog zrcala i sušila za kosu čine vaš boravak ugodnijim. Nudimo i mini bar, pribor za kavu i naš ukusni super buffet doručak. Nekoliko susjednih soba također su dostupne na zahtjev.
 
U slikovitom centru Ljubljane gosti mogu uživati ​​u brojnim znamenitostima, kafićima i restoranima koji nude domaće gastro specijalitete. Autobusna stanica s linijama do centra Ljubljane nalazi se ispred hotela. Hotel također nudi taksi uslugu na zahtjev i uz nadoplatu.


Vodeni grad Atlantis

Vodeni grad Atlantis sadržava tri tematska sklopa (Svijet doživljaja s djelom za djecu, Termalni hram i Zemlja sauni) koji su međusobno povezani na dva kata, te svaki od njih predstavlja svoj arhitekturni i sadržajni izgled.


Vodeni grad Atlantis nudi 16 bazena (6 većih, 6 namjenskih i 4 za djecu): Bazen s valovima, Bazen doživljaja, Vanjski rekreacijski bazen, Vanjski termalni bazen, Unutarnji termalni bazen, Vanjski sauna bazen, 3 kaskadne kupelji, Mirni bazen, 2 whirlpool-a, 4 bazena za djecu. 15 sauna (jedna u Svetu doživljaja (Parna sauna), 14 u Zemlji sauna (Planšarska, Panoramska, Zemeljana, Rudnička, Sanarium sauna, Velika finska sauna, Parna sauna, Blatna sauna, Laconium sauna, Finska sauna, Infra crvena sauna, Eucalyptus sauna). Po uzoru na njemački trend u Vodenom je gradu Atlantis moguće plivati u posebnim vanjskim INOX bazenima (Rekreacijski bazen i Vanjski sauna bazen) koji daju vodi posebice za sunčanih dana nešto drugačiji sjaj.