Svi u shopping uz Smart Travel! Jednodnevni izlet u outlete Palmanovu i Noventa di Piave autobusom iz Zagreba! Kupujte po 70% sniženim cijenama...samo 189 kn!

13 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 189 kn
Uštedi još 10 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 10 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Provedite nezaboravan dan u Palmanovi i Noventa di Piave uz shopping u najposjećenijim outletima u Italji - Palmanovi! Jednodnevni izlet iz Zagreba! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum 25.01.(GARANTIRANO!), 08.02.2020.

Posjetite outlet shopping centre Palmanova i Noventa di Piave i uživajte u cijenama sniženim i do 70%!

POLAZAK: 25.01., 08.02.2020. 

Okupljanje grupe u 04.00h na Autobusnom kolodvoru Zagreb (peron 502-506). Upoznavanje grupe sa pratiteljem putovanja, i polazak u 04.15h. 

Ugodna vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu i na Vratima Jadrana), Sloveniju i Italiju preko Trsta sve do PALMANOVE, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora. Po dolasku u Palmanova Outlet Village, slobodno vrijeme za shopping (http://www.palmanovaoutlet.it/en/shop-and-brands). 

Okupljanje grupe i odlazak prema Designer Outletu McArhtur Glen u NOVENTA DI PIAVE, u kojem Vas očekuje preko 130 luksuznih brendiranih trgovina sa artiklima sniženim čak do 70%: Prada, Gucci, Armani, Furla, Burberry, Nike i brojni drugi. 
Okupljanje grupe u dogovoreno vrijeme i odlazak prema Hrvatskoj. Vožnja autobusom kroz Italiju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. 

Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima, do 23h.

Više o Palmanova centru pogledajte OVDJE!