Fit tijelo- mršavljenje u Laser Centar Trinity uz 17 tretmana i 2 tretmana lica u Zagrebu ili Rijeci! Uvjerite se u učinkovitost vacuslima, 3D kavitacije, limfne drenaže, lipolasera...za 689kn!

94 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 4x 3D kavitacija, 4x vacuslim u jednom tretmanu do čak 6 cm manje, 4x limfna drenaža, 4x lipolaser, 1x termodeka, 2x led maska za lice! Ponuda uključuje 4-6 dolazaka! Kupon vrijedi isključivo do 30.03.2020.!

VACUSLIM - 1. put na hrvatskom tržištu tretman za CIJELO tijelo u LC Trinity!

Vacuslim

Nova metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i uklanjanje celulita, zatezanje tijela i postizanje željenih rezultata! Osobito učinkovita u kombinaciji s drugim tretmanima oblikovanja i mršavljenja, i idealna ako želite ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.

3D kavitacija

Tretman razbijanja masnog tkiva 3D kavitacijom je suvremeni i efektivni tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrama, stražnjici, nogama i rukama! 3D kavitacija iznimno brzo trzo topi višak masnih stanica, oblikuje Vaše tijelo i uklanja neželjeni celulit, ubrzava metabolizam, smanjuje težinu i umor

Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.Lipolaser

Lipolaser  je tretman najnovije tehnologije, kojim se topi masno tkivo i celulit uz pomoć fotomehaničkog učinka laserske zrake, a preporučuje ga slavni dr. Oz!
Koristi najbrži, najjednostavniji i najsigurniji način smanjivanja masnih naslaga, ali bez nuspojava na druga tkiva. Uklanja samo masne stanice, ali ne i „vodu“ u našem tijelu. Uvidjet ćete i osjetiti savršen učinak u oblikovanju tijela u kratkom vremenu.

Funkcije: gubitak težine i oblikovanje, pomlađivanje kože i njega.

Sigurnost: ne invazivni hladni laser, bez nuspojava.

Brzina: samo jednim tretmanom, obujam tijela može se smanjiti.

Može se primijeniti na bilo koji dio tijela bez ograničenja.

Pressoterapija (Limfna drenaža)

Ukoliko vam je posao stresan, vodite uglavnom sjedeći način života, imate manjak ili potpuni nedostatak fizičke aktivnosti, sve će se to odraziti negativno na vaše tijelo.

Limfna drenaža je postupak kojim se upuhuje zrak i stvara pritisak na točno određene dijelove tijela. Na taj način se mahanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.

Smisao presoterapije je u tome da se potakne funkcija limfnog sustava, pa se na taj način brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i sva suvišna tekućina. Zahvaljujući tretmanu ući ćete u stanje relaksiranosti, nestat će natečenost i bol, ukoliko su postojali.

Mnogo ljudi ima lošu cirkulaciju u nogama, i slabu prokrvljenost stražnjice i trbuha, nakupljaju se štetne tvari metabolizma, noge otiču, pojavljuju se celulit i proširene vene.

Presoterapiju možete priuštiti bilo kada, jer za proceduru pripreme nema, kao ni oporavka nakon nje.

Termodeka

Termo deka princip zasniva se na infracrvenim zrakama koje su dokazano učinkovite i sigurne znanstvene metode za gubljenje kilograma i oblikovanje tijela. Infracrveno zračenje prodire u kožu, mišiće, kosti te crijeva. Takav način zagrijavanja pomaže u ubrzavanju cirkulacije, staničnoj aktivaciji te metabolizmu stanica. Termo deka ima dobre učinke na smanjenje upala, sterilizaciju, zacjeljivanje, gubitak tjelesne težine, itd. Koristi se za anticelulitni tretman i tretman za mršavljenje. Prije samog ulaska u termo deku, tijelo se tretira odgovarajućim preparatima (u pravilu anticelulitnim kremama) i umata u aluminijsku foliju. Zagrijanost termo deke je između 30 i 60°C , te se temperatura prilagođava ovisno o stanju i potrebama naših klijenata.

Pruža detoksifikaciju i sprječava nakupljanje masnoća u tijelu, ubrzava lipolizu, znojenje te izlučivanje štetnih tvari, aktivira tijelo i njegove funkcije. Radi na principu pražnjenja odloženog otpada u tijelu, kao što su teški metali, otrovi te aktivira hormone i vrenje, ubrzava metabolizam te istovremeno eliminira umor i poboljšava apsorpciju hrane, balansira autonomni živčani sustav, poboljšava mišićnu masu, mliječnu kiselinu i rad jetre, te utječe na poboljšanje raspoloženja,...