Čarobno putovanje s Autoturist Parkom u predivnu Ljubljanu i na najljepše slovensko jezero Bled u jednodnevnom izletu s autobusnim prijevozom iz Zagreba za samo 149 kn/osobi!

4 prodanaMožete kupovati i dalje!
Super cijena 149 kn
Uštedi još 8 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 8 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Uživajte u slikovitom jezeru Bled i doživite idiličan ugođaj Ljubljane... Kupon vrijedi isključivo za odabrani termin: 09.02.2020. / garantirani polazak 15.03.2020.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusa u 8:00 sati s južnog parkirališta Gradskog poglavarstva u Zagrebu. 

Ugodno putovanje u smjeru graničnog prijelaza te dalje kroz Sloveniju do BLEDA. Bled je najljepše slovensko jezero koje vrijedi posjetiti u svako godišnje doba, a u ovo zimsko vrijeme dobiva bijeli pokrivač koji cijelom kraju daje poseban idilični ugođaj!

Po dolasku šetnja uz jezero, odlazak na Bledski grad ili vožnja bledskom pletnom, tradicionalnim čamcem, na BLEDSKI OTOK uz posjet baroknoj crkvi sv. Marije s odlično sačuvanim freskama i prilikom da zazvonite za sreću i ispunjenje želja! Preporučamo kušanje tradicionalne bledske slastice – kremne rezine! 

U dogovoreno vrijeme polazak prema glavnom gradu Slovenije – LJUBLJANI. Šetnja središtem grada uz pratitelja putovanja i informativno upoznavanje znamenitosti. Slobodno vrijeme za vlastite programe te uživanje u zimskom ugođaju Ljubljane. 

Polazak prema Zagrebu predviđen je oko 18:00 sati. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.