Bogati TJEDNI PAKET ZA SENIORE! Terme Sv. Martin! Uživajte u 4 dana/3 noćenja s Polupansionom u Hotelu Spa Golfer 4* uz kupanje, yogu, meditaciju, animacijski program - za 1 ili 2 osobe!

14 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odmorite se uz bogati paket gastronomske i wellness ponude, opustite se uz yogu i meditaciju, a zabavite se uz animacijski program i živu glazbu petkom! Kupon vrijedi isključivo preko tjedna (od nedjelje do petka) u periodu 17.01.-14.02.2020.

HOTEL SPA GOLFER 4*

Hotel Spa Golfer smješten je u srcu Međimurja, nadomak slikopisnih brežuljaka i netaknute prirode koja oduševljava. Moderno opremljena 151 hotelska soba i 6 luksuznih suite-ova okruženih netaknutom prirodom predstavljaju idealnu destinaciju za cjelogodišnji obiteljski odmor, wellness opuštanje, poslovna putovanja te aktivni i rekreativni odmor.

Hotel okružuju zeleni horizonti golf terena i međimurskih vinorodnih brežuljaka, dok unutrašnjost karakterizira suvremeni dizajn, elegancija te gostoprimstvo domaćina kao neopipljiv, ali itekako osjetljiv sastojak u kreiranju doživljaja.

Animacijski program prilagođen svim uzrastima i živa glazba petkom u Pubu Potkova!

KUPANJE i WELLNESS

Moderno uređen i luksuzan prostor wellness oaze za hedonističko uživanje i zdravlje uz suhe i parne kabine, unutarnji i vanjski bazen sa podvodnom masažom i keramičkim ležajevima za opuštanje, whirlpoolom, tuševima doživljaja uz tropsku kišu i hladnu maglu, ledenom spiljom i hladnim bunarom za rashlađivanje, tematizirani prostor za relaxaciju te refresh kutkom uz zdrave napitke i voće.

Očekuju Vas i: 1x yoga trening s uključenim ioniziranim čajem prema redovnim terminima (60 min) i 1x mindfulness meditacija i detoksificirajuće vježbe disanja prema redovnim terminima (60 min), neograničeno kupanje u termomineralnom bazenskom kompleksu The Temple of Life i hotelskog fitness centra i fitness centra u sportskoj dvorani!

Ljubitelji Wellnessa će u Svetom Martinu zaista uživati, jer osim bazena, Resort nudi i više od 20 različitih vrsta masaža i sauna poput finske i rimske, dok ukupna površina najmodernije wellness oaze u kontinentalnoj Hrvatskoj iznosi nevjerojatnih 1800m2.

THE TEMPLE OF LIFE BAZENSKI KOMPLEKS

Termomineralna voda donosi bogatstva iz dubine i prenosi ljubav majke prirode svojom toplinom i ljekovitim mineralima.Uberite darove njene čarolije i nađite pročišćenje između jave i sna, između blagotvornog zraka i iscjeljujuće vode. Izuzetno bogata termomineralna voda visoke mineralizacije poznata je još od 1911. godine kada je englesko – mađarska tvrtka London – Budapest vršila istraživanja (bušenja) u potrazi za naftom, no umjesto nafte, potekla je termomineralna voda!