Doživite posebnost odmora na moru... Uživajte u Splitu u 3 dana/2 noćenja u superior sobi s polupansionom uz 2 večere i wellness&spa u Hotelu Fanat 4* - sve za 2 osobe i samo 1399 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u prekrasnom splitskom hotelu u neposrednoj blizini plaže Žnjan! Vrhunski smještaj, bogata gastronomska ponuda i atraktivni wellness&spa! Smještaj za dijete do 7 godina GRATIS (sa dvoje odraslih u postojećem ležaju)! Kupon vrijedi do 29.02.2020., ne vrijedi u periodu 14.02.-16.02.2020. kada vrijedi posebna ponuda za Valentinovo.

Prijateljski i neformalan, s poznatom reputacijom dobrog domaćina i bogatom ponudom ukusnih jela i vrhunskih vina - Hotel Fanat 4* sigurno je najbolji izbor za sve one koji dolaze na odmor, ali i poslovne ljude kojima nudimo predah u ugodnoj i opuštajućoj atmosferi.

Wellness & SPA centar

Moderno opremljen i uređen. Unutarnji bazen, sauna i fitness dvorana. Još prije tisuću godina kraljevi i kraljice uživali su opuštajući svoje tijelo, um i duh. 

Luksuzni restoran Hotela Fanat od samog početka poznat je kao idealan izbor za organizaciju poslovnih i svečanih događanja. Kulinarske delicije će pružiti nezaboravnu ugodu Vašim osjetilima. Prepustite se izvrsnim okusima domaće i međunarodne kuhinje, uz veliki izbor vrhunskih vina i probranih jela.