Uklonite mrtve stanice na licu, očistite ga i vratite mu prirodni sjaj! La Camilla Centar u Zagrebu dijamantom mikrodermoabrazijom, masažom lica, ultrazvukom...naglasiti će Vašu ljepotu! Samo 189 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: dijamantnu mikrodermoabraziju, masku, masažu, ultrazvuk, korekciju obrva. Svi tretmani se moraju iskoristiti do 30.03.2020.

Više o La Camilla Centar pogledajte na njihovoj društvenoj mreži OVDJE!


Dijamantna mikrodermoabrazija – kako djeluje?
Mikrodermoabrazija se izvodi aparatom kojim specijalist prelazi preko kože lica. Iz aparata izlaze kristali ili dijamantne čestice koje nježno ljušte površinski sloj kože (rožnati sloj; lat. stratum corneum), čime se potiče stvaranje novih stanica kože.

Ako se koriste dijamantne čestice, tada se postupak naziva dijamantna mikrodermoabrazija. Ova metoda je sigurnija ako se radi o mikrodermoabraziji na području kože očiju i usana zato što se smanjuje mogućnost da pacijenti slučajno udahnu kristale ili da im odlete u oči.

Sam postupak je bezbolan, a jačina vakuuma i brzina podešavaju se ovisno o osjetljivosti kože. Mikrodermoabrazija je pogodna za sve dobi.

Nakon mikrodermoabrazije koža postaje mekša i glađa pa se najčešće izvodi kako bi koža dobila mlađi izgled i ujednačen ton. Odličan je odabir za osobe koje nemaju vremena za dugotrajne oporavke nakon kozmetičkih tretmana.

Masaže lica su brzi i učinkoviti tretman koji potiče cirkulaciju, djeluje na tonus lica, zaglađuje.Masaža lica svojom primjenom pomaže poboljšavanju metabolizma stanica, čini kožu čvršćom i zategnutom. Masaže lica opuštaju mišiće očiju, usta, vrata i glave te zaustavlja proces starenja kože. Također pomaže kod glavobolje, bolova u vratu i ramenima. Masaže lica su izvrsne u kombinaciji s čišćenjem lica ili uz ultrazvučno čišćenje te s tretmanima njege lica koji osiguravaju dubinsku hidrataciju i revitalizaciju. Masaže lica , vrata i dekoltea opuštaju duh i tijelo, a izvrsne su kod glavobolja i migrena.