Valentinovo u Opatiji na 4 ili 3 dana/ 3 ili 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe u Grand Hotelu Adriatic 4* s VIP tretmanom uz bocu vina i praline te uživanjem u novom spa centru...već od 1695 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Gosti će biti počašćeni čašom pjenušca za dobrodošlicu u Nimfa baru te u sobi bocom vina i čokoladnim pralinama! Budite prvi koji će koristiti novouređeni spa (bazen s hidro masažnim i svjetlosnim efektima; unutarnji bazen, whirlpool s pogledom na cijeli Kvarner), na raspolaganju su Vam saune (finska, turska i infracrvena sauna s panoramskim pogledom i aromatizirani tuševi)! Ponude se može iskoristiti isključivo u terminu od 07.02.20. do 23.02.20. (sukladno raspoloživosti). Isključeni termini 14.02.20. i 22.02.20.

U ponudi Vas očekuje masaža s aromatičnim orijentalnim uljima u prostoriji za parove, romantična atmosfera uz Asia spa glazbu te svijeće, u trajanju 30 minuta!Masažu obavezno rezervirati na email adresi wellness@hotel-adriatic.hr jer inače nema garancije da će biti slobodnih termina. 

Grand Hotel Adriatic

Grand Hotel Adriatic, jedan od najboljih hotela u Opatiji svojim jedinstvenim ambijentom pruža utočište za opuštanje i odmor, te je savršeni odabir za Vaše poslovne susrete i evente.
 

Wellness je renoviran po najnovijim svjetskim standardima. Sadržajno obuhvaća saune svih kategorija(finsku,tursku,infracrvenu s divnim panoramskim pogledom), relax zonu, hidromasažne bazene... Nedavno otvoren za Vaše zadovoljstvo!


Smješten u neposrednoj blizini mora uz prekrasnu šetnicu Lungomare, postati će Vaš omiljeni izbor!


Kompleks Grand Hotel Adriatic sastoji se od dvije zgrade, Adriatic I i Adriatic II , sa zajedničkom recepcijom, te zajedničkim hotelskim sadržajima. 

 
Grand Hotel Adriatic I **** nalazi se nekoliko minuta šetnje od središta Opatije i samo 50 metara od mora, iznad obalne šetnice Lungomare. Hotel Adriatic I**** - 8 katova, wellness sobe, sobe s pogledom na more, 3 lifta, sobe za invalide.