Istražite Bratislavu na 2 dana/1 noć! Integral Zagreb organizira prijevoz i noćenje u hotelu Crowne Plaza 4* s uključenim doručkom te besplatnim ulazom u bazene i saune! Samo 639 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oduvijek ste htjeli no niste imali vremena ili novca?! Nikad povoljnija prilika da istražite Bratislavu na jedan dan organiziranim autobusnim prijevozom i vrhunskim smještajem u hotelu Crowne Plaza 4*. Da bude sretni i siti imate uključen doručak u cijenu kao i korištenje wellness centra! Datum putovanja: 28.-29.3.(RASPRODANO!), 18.-19.4.2020.

Plan putovanja : 

1. dan
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. 
Vožnja autobusom, uz kraće zaustavljanje na putu radi odmora. Po dolasku u BRATISLAVU slijedi razgled grada: Novi most, Bratislavski dvorac, katedrala sv. Martina, Glavni trg, Stara vijećnica, Primacijalna palača, Mihaelov toranj, Predsjednička palača, brdo Slavin.
Smještaj u hotel.
Ostatak popodneva slobodno vrijeme za šetnju gradom, kupovinu, večeru u pubu i opuštanje u hotelskom ZION Wellnes i Spa centru. Noćenje.


2. dan

Bogati buffet doručak. 
Slobodno vrijeme za opuštanje u Wellness i Spa centru. 
Odjava iz hotela do 11:00 sati. Predlažemo izlet autobusom do Devinske tvrđave, stare utvrde smještene pored ušća Morave u Dunav, i razgled jednog od najromantičnijih mjesta u Bratislavi, s prekrasnim pogledom na okolinu. 
Povratak u centar Bratislave i slobodno vrijeme za ručak i šetnju gradom. 
Povratak u Zagreb u večernjim satima.