Studio za njegu tijela Touch u Varaždinu pobrinut će se za zdravlje i formu vašeg tijela bogatim paketom od 34 tretmana za preoblikovanje i detoksikaciju tijela i to uz nevjerojatnih 73% popusta!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket se sastoji od: 1x tretman pilinga tijela, 1x tretman mezoterapije (bokovi, stražnjica, trbuh, koljena), 2x tretmana Vacum slim 48, 4x ultrazvučne kavitacije, 6x tretmana radiofrekvencije tijela (bokovi, stražnjica, koljena, trbuh), 10x termo deka, 10x body wrappinga ! Kupon vrijedi do 30.04.2020.

Vacuslim tretman -Vacuslim 48 nova je metoda za profesionalne tretmane mršavljenja i eliminaciju celulita u situacijama kada treba ubrzati i pokrenuti proces mršavljenja i poboljšati izgled kože tijela.Prednosti vidljivo smanjenje opsega nakon prvog tretmana, poboljšanje izgleda i tonusa kože nakon serije tretmana, eliminacija tekućine, razlaganje masnih naslaga, efekt limfne drenaže.

Piling kože pomaže odstraniti mrtve stanice, radi čega ona prestaje biti perutava i suha. Pilinzi za tijelo pomoći će u mnogim problemima poput: usporavanja starenja kože, aktivaciji stvaranju kolagena, poboljšavanju cirkulacije

Mezoterapija uspješno tretira: celulit, strije, ožiljke, smanjenje tjelesne težine, učvršćuje i zateže kožu.


Termo pokrivač ili termo deka za omatanje - pravi borac protiv celulita.Da biste se riješili celulita i preobrazili oblik tijela, koristite tretman omotavanja koji potiče potkožne procese, što se odražava na elastičnosti dojki, trbuha i bokova. Utječe na funkcioniranje štitnjače i limfnog sustava, kao i na jačanje imunološkog sustava.


Body wrapping je anticelulitna metoda kojom oblikujemo tijelo te smanjujemo njegov obujam. Body wrapping je postupak omatanja tijela u kombinaciji s kozmetičkim proizvodima. Omatanjem tijela posebnom folijom osigurava se bolje prodiranje fitoaromatskih sastojaka iz proizvoda za body wrapping u kožu i potkožno tkivo, gdje aktivni sastojci obavljaju željene učinke razgradnje i detoksikacije. 


Radiofrekvencija lica i tijela je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska "pod nož". Zbog svoje neinvazivnosti, on jeidealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega.Trajanje tretmana je od pola do sat vremena. Nakon tretmana nije potreban nikakav dodatni oporavak. Odmah se možete vratiti svojoj svakodnevici. No vaša bi koža nakon tretmana mogla oteći ili pocrvenjeti.Zbog toga je nužno na kožu, neposredno nakon tretmana, nanijeti hidratantnu kremu.


Ultrazvučna liposukcija ili kavitacija najnovija je metoda brzog uklanjanja celulita i masnih naslaga na trbuhu, bokovima, koljenima, stražnjici i nadlakticama. Ovaj brzi i bezbolni tretman provodi se uz pomoć  aparata. Ultrazvučnom kavitacijom povećava se propusnost masnih stanica iz kojih masne kiseline prelaze u limfni i urinarni sustav putem kojih se izlučuju iz organizma. Kako bi se izbjeglo ultrazvučno zagrijavanje kože, kavitacija se odlično kombinira sa radiofrekvencijom koja tretira celulit i zateze kožu.