Priprava torti Vam je slaba točka ili Vas jednostavno zanimaju male tajne pravih torta majstora? Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i učite od profesionalaca!
Umijeće spravljanja torti traži poznavanje osnovnih tehnika pripreme različitih tipova biskvita, krema, parfea, moussa, glazure i preljeva. Torta se s punim pravom može nazvati kraljicom deserta.
Skoro svaka europska zemlja može se pohvaliti s tipično autohtonim receptima za torte jer je upravo torta u prošlosti bila znak prestiža i bogatstva određene kulture i gastronomije.
Ponuda sadrži:
"Tečaj pripreme prigodnih torti", koji se održava, u subotu, 12.04.2014. u Kulinarskom Institutu Kul IN u Sisku
Tečaj se održava isključivo 12.04.2014. od 10 do 17 sati, a vodi ga g. Marko Hernaut slastičar koji se nedavno vratio s dodatnog školovanja na talijanskoj kulinarskoj akademiji.
Više o "Kratim specijaliziranim tečajevima slastičarstva" možete pronaći ovdje