[ZAGREB] Priuštite si trenutke zasluženog opuštanja uz dragu Vam osobu! Masaža tijela u paru uz limfnu drenažu ili refleksologiju stopala za samo 199 kn u Centru Ljepote Trinity!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijena uključuje: 2x masaža po 60 min masaža cijelog tijela, ručna limfna drenaža ili refleksoterapija stopala! Rok iskoristivosti kupona je 11.04.2020.

Masaža tijela

Masaža tijela djeluje opuštajuće, često će pridonijeti promjeni raspoloženja, smanjenju tjeskobe i napetosti. Masaža može predstavljati osnovnu terapiju ili biti nadopuna drugim terapijama kod određenih smetnji. Indicirana je kod bolova u leđima, probavnih smetnji, glavobolje, depresije, stresa, anksioznosti. Sigurno je djelotvorna kod kontraktura (ograničene gibljivosti zgloba), mišićnih atrofija, tendinitisa ( upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća, iščašenja. Blagotvorna je kod problema sa disanjem. Melem je kod glavobolja i migrena. Pruža pomoć onima koji pate od problema s crikulacijom, grčeva, edema zglobova, teških nogu, te ublažava sve vrste reumatskih tegoba.


Masaža opušta anksziozne, nervozne osobe, osobe sklone stresu, pomaže osobi da bolje prihvati svoje vlastito tijelo, pomaže pri smanjenju naslaga masnoća, te pomaže da se osjećamo jači i čvršći. Masaža se može kombinarati sa termoterapijom, svjetlosnom terapijom, hidroterapijom, elektroterapijom i kinezioterapijom.


Kupon se korist na adresi: Centar ljepote Trinity, Ilica 62

Ručna limfna drenaža

Ručna limfna drenaža vrsta je vrlo lagane masaže koja potiče rad i kretanje limfe u tijelu. Posebno je dobra za detoksikaciju, edematozni celulit te prije i nakon operativnih zahvata liposukcije. Također, čini sastavni dio kvalitetne anticelulitne masaže i pomaže u rješavanju problema s crvenilom i aknama.


Limfni sustav u našem tijelu služi tome da bi se dostavili nutirijenti stanicama i da bi se drenirala sva tekućina koja je višak u našem tijelu, kao i stanični otpad, bakterije, virusi i toksini. Ručna limfna drenaža stimulira rad limfnog sustava koristeći pritom nježne, kružne pokrete.

Refleksologija stopala 

Refleksologija stopala je masaža pojedinih dijelova stopala s ciljem izravnog utjecaja na zdravlje organa u tijelu. Stopala su osim temelja našeg tijela i 'podrum' našeg bića. Refleksologija je jedan od načina borbe sa fizičkim i psihičkim posljedicama tereta koje naš organizam svakodnevno akumulira u točkama na stopalima.
Smatra se da refleksologija stopala ima tradiciju dugu 6000 godina. Raspored zona na stopalima odgovara rasporedu organa, kostiju i mišića u tijelu. Svi organi sa desne strane tijela odražavaju se na desnom stopalu, a oni s lijeve strane na lijevom stopalu.


Stimulacijom odnosno masažom pojedinih dijelova stopala izravno utječemo na zdravlje pojedinih dijelova tijela.