Unajmite vilu usred vinograda u Kutjevu! Predivni prizori Ville Enjingi na 3 dana/ 2 noćenja ugostit će Vaše društvo do 14 osoba i 3 djece, za svaku prigodu po super cijeni!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Cijela vila Vam stoji na raspolaganju samo za Vas i Vaše društvo! Prostrana ljepotica poslužit će stvaranju uspomena, proslavi događaja ili samo okupljanju društva! Kupon je moguće iskoristiti do 12.04.2020.

Ponuda uključuje: najam kompletne vile koja se sastoji od 6 soba, kuhinje prostora za druženje, svaka soba ima svoju kupaonicu, velike terase, vanjskog roštilja na 3 dana/2 noćenja, za do 14 odraslih + mogućnost pomoćnih kreveta za još 3 djece.

Villa Enjejingi prostire se usred poznatog kutjevačkog vinograda, također poznata po svojim vrhunskim vinima.


Vina Enjingi
Nastavljajući stoljetnu tradiciju proizvodnje grožđa i vina koju je naslijedio od svojih djedova, Ivan Enjingi na rodnim obroncima Krndije, u srcu svjetski poznatog Vinogorja Kutjevo, s trsja bere samo najbolje. Grožđe je to neopterećeno umjetnim zaštitnim sredstvima, a vino dobiveno od njega posebno, sa svim karakteristikama podneblja, kakvo i priliči vinaru koji je Hrvatskoj donio prvog zlatnog Decantera.


Grožđe u vinogradima i vina u podrumu Enjingi nastaju u skladu s prirodnim zakonima. Nose eko markicu koja u suvremeno vrijeme potvrđuje ono što je u obitelji Enjingi prenošeno s koljena na koljeno — poštovanje prema prirodi.



Bilo da izaberete vrhunsku graševinu, bijele ili crne kupaže Venje, chardonnay, zweigelt ili neko drugo vino, uživat ćete u skladnosti i punoći vinske kapljice koju ćete pamtiti još dugo. 


Dodatne mogućnosti: mogućnost doručka, ručka, prezentacije vina, cateringa.