[ZG]Renomirana kozmetika s vrhunskim rezultatima EKSKLUZIVNO na CJ!!! Tretman lica prestižnim SNAKE VENOM REPAIR- zmijskim otrovom, detox, njega i masaža u aOra Beauty Lounge...samo 235 kn!!!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Tretman lica namjenjen suhoj koži sklonoj crvenilu, a sadržava dubinsko čišćenje, detoksifikaciju, hidrataciju i njegu preparataima koji su prvi put dostupni na našem tržištu! Snake Venom Repair sadrži zmijski otrov i obogaćen je blagodatima Mrtvog mora! Za kraj uživajte u masaži lica i vrata Opatra uređajem! Kupon se może iskoristiti do 20.04.2020. u jednom dolasku!

SNAKE VENOM REPAIR 

Tretman baziran na PREMIER SNAKE VENOM liniji proizvoda ima svojstva detoxa i antiaginga! Tretman koji dubinski čisti pore, vraća vitalnost i učvršćuje kožu. 
Pogodan je za sve tipove kože, pogotovo suhu, oštećenu i sklonu crvenilu te pigmentaciji. Linija je obogaćena zmijskim otrovom, mineralima Mrtvog mora i vitaminima koji će pomoći u obnovi proizvodnje stanica za zdraviji izgled kože. 


Dead Sea Premier Cosmetics brend
Dead Sea Premier Cosmetics Laboratories utemeljila je 1990. godine skupina stručnjaka dermatologa i kozmetologa s dugogodišnjim iskustvom i poznavanjem jedinstvenih komponenti Mrtvog Mora. Dead Sea Premier Cosmetics Laboratories glavni je proizvođač visokokvalitetnih proizvoda s blagodatima Mrtvog Mora. Naše nagrađivane, patentirane proizvode prepoznaju diljem svijeta po svojoj učinkovitosti i inovaciji.

TRETMAN UKLJUČUJE: čišćenje lica mlijekom i tonikom te dubinsko čišćenje peeling gelom, snake venom masku za detoksikaciju i intenzivnu hidrataciju i njegu kolagen maskom, njegu serumom i kremom za lice, te područje oko očiju, masažu lica i vrata Opatra uređajem Dermineck

aOra Beauty Awareness  

Prije 12 godina smo osnovali tvrtku AOR i angažirali smo se na području ženske ljepote od samog početka. Već godinama pružamo svojim zadovoljnim kupcima, oazu njege za uživanje u vlastitoj ljepoti. U svijetu koji se brzo mijenja, žene su neumorne u potrazi za savršenim izričajem ženske ljepote i duha – njezine unutarnje i vanjske snage. aOra vidi idealnu ženu kao izvor snage za promjene i inicijative, dok ujedno održava stabilnom vlastitu osobnost. Ženu kojoj je stalo povezati ljude oko sebe, koja cijeni obiteljske vrijednosti i prijateljstvo. 
aOra je stvorena za žene koje vidimo kao jedinstvene. Veličamo i potičemo svijest o vlastitoj ljepoti. Vjerujemo u žensku snagu i posebnost. Cilj nam je da se svaka žena osjeća lijepom, dovoljno snažnom i da vjeruje u sebe. 
aOra se zalaže za promociju proizvoda za ljepotu i njegu lica i tijela koji su bazirani na prirodnim i ekološki prihvatljivim resursima te savršeno balansiraju prirodnu ženstvenost i olakšavaju ženama svakodnevnu utrku sa vremenom i obvezama. Proširujući svijest o snazi svake žene, dodajemo na vrijednosti kvalitete života.

Pogledajte službenu web stranicu AOR OVDJE!

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30 % na jedan proizvod vrhunske kozmetike!