Obiteljski odmor na Pagu! Međunarodni praznik rada proslavite na 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom u Hotelu Pagus 4* s pogledom na more, korištenjem saune i bazena, za dvoje...samo 1249 kn!

Dijete do 12 godina GRATIS! Otvaranje hotela je odgođeno za 07.05.2020.

Hotel Pagus**** smješten je u neposrednoj blizini stare jezgre grada Paga, može se pohvaliti blizinom šljunčano-pješčane plaže u okruženju tradicije i bogatih ljepota Mediterana.  Ukoliko želite spoj mira i bogatog noćnog života ovaj hotel je idealno pozicioniran za spoj aktivnog odmora. Bogata ponuda wellness centra dostupna je svim našim gostima sa unutarnjim i vanjskim bazenom.


Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera) u dvokrevetnoj superior sobi s pogledom na more + neograničeno korištenje bazena i fitness centra + korištenje saune 1 x 2 h + besplatni Wi-Fi + besplatni parking, sve za 2 osobe!


SMJEŠTAJ
116 udobno opremljenih dvokrevetnih soba s balkonom, 72 sobe s pogledom na more i 44 sobe s pogledom na park. Od vrsta soba u ponudi imamo dvokrevetne sobe s balkonom i pogledom na park, dvokrevetne sobe s balkonom i pogledom na more, executive sobe s balkonom i pogledom na park, executive dvokrevetne sobe s balkonom i pogledom na more, junior suite s balkonom i pogledom na more. Wifi se nalazi u svim jedinicama hotela.


WELLNESS PONUDA
Hotel sadrži vanjski bazen grijan s morskom soli, unutarnji bazen, masažnu i hidromasažnu kadu, turksu, finsku i solnu saunu. Hotel ima u ponudi različite vrste tretmana ljepote - masaže tijela i lica, ugradnja trepavica, pedikura, manikura.


GASTRO PONUDA
Hotel sadrži ponudu Buffet restorana, Lobby bara, Beach bara, A’la carte restorana.

POSLOVNA PONUDA
Hotel sadrži sobu za sastanke kapaciteta 30-50 osoba.  Mogućnost organizacije prezentacija i manjih događanja. 

DODATAN SADŽAJ
Privatan parking ispred hotela i gradski parking uz nadoplatu. Fitness soba, frizerski salon, trgovine, ležaljke i suncobrani su dostupni gostima na bazenu, te vip ležaljke.