Uložite u svoje lice ono je Vaše ogledalo! C`est la vie salon u Sesvetama tretmanom ULTRAZVUČNE ŠPATULE dubinski će očistiti i potom hidratizirati kožu lica...samo 69 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda ULTRAZVUČNOM ŠPATULOM uključuje: ap šminkanje (što je površinsko čišćenje lica), peeling lica vrata dekoltea (uklanjanje površinskih rožnatih stanica), parenje (vapozon), čišćenje špatulom i njegu lica. Kuponi su iskoristivi do 30.05.2020.

Na istoku grada Zagreba u Sesvetama, nalazi se kozmetički salon C’est la vie. Beauty carstvo postoji od prosinca 2015. godine. Prateći trendove i uvodeći novitete danas osim klasičnih tretmana lica i tijela uveli su i nove aparate, nove linije kozmetike za lice te usavršili već stečeno znanje. Odlikuje ih opuštena atmosfera i prihvatljive cijene.

Više o salonu pogledajte na službenim web stranicama OVDJE!

Također ih možete zapratiti i pogledati radove na društvenim mrežama OVDJE!


Ultrazvučna špatula 

Riječ je o tretmanu bez primjene pare i istiskivanja prištića, a kombinira se pet različitih tehnika eksfolijacije – ultrazvučna, mehanička, kiselinska, enzimska i biološka. Efekt je odmah vidljiv, a učinci višestruki – čista, glatka i osvježena koža, ujednačeniji ten, posvijetljena hiperpigmentacija, smanjeni ožiljci i bore.
Zahvaljujući intenzivnoj eksfolijaciji koža se brzo pročišćava i normalizira, stanjuje se grubi rožnati sloj, smanjuju se proširene pore, te se koža dubinski regenerira. Rezultat je čista i sjajna koža, glatkog reljefa bez crvenila i iritacija.
Svrha tretmana je djelovati na svih pet slojeva epidermisa te u potpunosti ukloniti odumrle stanice sa površine kože i ultrazvučnom metodom očistiti pore. Istovremeno se pospješuje stanična obnova i metabolizam kože, potiče bolja apsorpcija hranjivih tvari i opskrba kože kisikom.


Piling kože 
sastavni je dio njene pravilne njege. Osnovna svrha pilinga je uklanjanje nakupljenih mrtvih stanica kože i površinskih nečistoća. Osim toga, piling stimulira stanično obnavljanje odnosno regeneraciju kože, a njime je moguće ukloniti i sitne ožiljke te bore. Premda naša koža ima mogućnost prirodne zamjene odumrlih stanica, ovaj proces može biti usporen zbog niza faktora i negativnih utjecaja. Upravo zbog toga, redoviti piling kože vrlo je važan.Ako imate masnu kožu, piling bi trebali raditi dva do tri puta tjedno,
Kod suhe kože potrebno je piling napraviti jednom tjedno ili jednom u dva tjedna, ako je ona izrazito osjetljiva.


Vapozon – kozmetički aparat za tretmane lica i tijela, radi na principu ispuštanja vodene pare obogaćene ozonom i kisikom. Svoju primjenu nalazi u kozmetici, za pripremu lica za temeljito čišćenje, čime se postiže otvaranje pora i dubinska dezinfekcija kože lica masnog i kombiniranog tipa. Parenje lica je tretman koji za cilj ima da pripremi lice za detaljno čišćenje lica.