Rođendan uz vrhunske torte! Oduševite svoje djete s tortom u obliku Fornite igrice ili jednoroga! Slastičarnice Slatki Snovi u Zagrebu nude torte u 12 različitih okusa...samo 349 kn! Dostava gratis!

1 prodanMožete kupovati i dalje!

Ostvarite 10% DODATNOG popusta na ovu ponudu uz plaćanje Mastercard ili Maestro karticom (kliknite na "Spremi karticu za buduću kupnju"). Torta dolazi u promjeru od 26 centimetara! Moguća je dostava za grad Zagreb ili osobno preuzimanje na dvije lokacije. Iskoristivost kupona do 20.06.2020.

Okusi torte koji možete birati su: čokolada parfe, parfe vanilija čokolada, parfe vanilija, parfe 3 vrste čokolade, bananko, nugat, kinder, oreo, kokos sacher torta od naranče ili čokoladna torta.

Obiteljska priča s tradicijom i mnogo entuzijazma po Vašim željama i naputcima izradit će baš svaku željenu tortu u obliku i veličini! Prateći novitete u svijetu slastičarstva kao i trendove uvijek su u korak s modernim i inovativnim tehnikama. 

Više o slastičarnici pogledajte na službenoj web STRANICI!

Također ih možete zapratiti na društvenoj mreži OVDJE!

Među bogatom ponudom izradi torti nalaze se svadbene, dječje, za prve pričesti i krizme, za promocije te za razne druge događaje.

Moguće preuzimanje: Anina 20 B Zagreb,Rudeš, Zagreb ili Koledinečka bb, Dubrava plac. Radno vrijeme Ilica: svaki dan osim praznikom, 08:00-16:00h.