GET KISHA - kišobran koji nikada nećete izgubiti, a s kojim ćete kišu zavoljeti! Nabavite svoj primjerak visokokvalitetne i moderne Kishe Classic Black za samo 399 kn s uključenom dostavom!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Bezbrižni i osigurani od kiše i vjetra pod Kisha kišobranom koji Vas nikada neće iznevjeriti, ali se neće niti izgubiti zahvaljujući Kisha mobilnoj aplikaciji! U cijenu uključena i 1 godina garancije, a dostava se vrši preko DHL Expressa u roku 2-5 radnih dana! Kupon vrijedi do 2020.

Kisha je spoj najpametnijeg kišobrana i najboljih mogućih materijala, a usto odiše i glamurom!

Kisha je izrađena od specijalnog okvira koji se ne može niti svinuti niti strgati, a savršeno odolijeva i bilo kakvom vjetru. Ako se slučajno i svine pod naletom jakog vjetra - njegova fleksibilnost vraća ga u izvorno stanje!

1 godina GARANCIJE uključena u cijenu!

Kada se pritom uračunaju visoka preciznost izrade i ručno šivanje u kombinaciji s materijalima otpornima na koroziju - imate apsolutnog pobjednika među kišobranima! Kisha će sigurno biti posljednji kišobran koji ćete kupiti.

Svaka Kisha dolazi u paketu s besplatnom aplikacijom za smartphone! Jedna od opcija je alarm koji će Vas podsjetiti ako Kishu slučajno zaboravite, a lako i brzo pronađite ju i na karti. Naravno, na raspolaganju Vam je i vremenska prognoza i jutarnji podsjetnik ako trebate uzeti Kishu sa sobom na temelju izračuna mogućnosti padalina.

Kisha Classic Black (92 cm/108 cm) odlikuje visoko precizno šivanje, 16 rebara od fiberglasa i savršeni mehanizam otvaranja i zatvaranja. K tome je i 100% otporan na vjetar i koroziju!

Dostava se vrši preko DHL Expressa u roku 2-5 radnih dana! ODMAH po kupnji i primitku kupona, OBAVEZNO poslati kupon i podatke za dostavu na mail support@getkisha.com.